- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
lehet 20-30 is, itthoni vasarlast azert preferalnam, mert el tudom szamolni meg vissza tudom kuldeni. nem volt meg bt hangszorom es eleg haklis vagyok hifinel a hangminosegre, szoval nem tudom mennyire fogom ezeket szeretni...legalabb el tudnek allni itthon. egyszer hallgattam ilyen bt-s hangszorot, szabadteren vmi nagy 60-80+ ezres jbl-t es a testes melyet leszamitva rettenetes "dobozhangja" volt. zomeben bent hasznalnam kis zajkeltesre raadasul ritkan, de ha vallalhatatlan jo lenne visszakuldeni.
viszont soundcore motion+ meg doss xl is csak kint van, elobbi meg mar olyan arkategoria hogy le is vamoljak gondolom, ennyir erovel itthon 40+ezres hangszorokkal is ugyanott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Videószerkesztés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jövedelem
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest