- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
Pár gondolat, tapasztalat az új barátomról:
Ma megjött a Niceboy Raze 3 Titan, amit mondhatni látatlanban rendeltem meg, mert még annyira friss termék, hogy Youtube teszt videó sincs róla.
Viszont a specifikációi meggyőzőek, Bluetooth 5.0, USB-C, 5000 mAh akku, töltöttség kijelzés, aux, usb, micro SD portok és ami számomra a legfontosabb: beépített antennás fm rádió. Mert hát munkahelyre lesz és nem akartam külön antenna kábelekkel vacakolni. Fontos még, hogy víz és por álló.
Teljesítménye papír szerint 50W, méretei pedig igencsak kompaktnak mondható, 9,3x9,3x21,5 cm.
Masszív kis cucc, fogásra is minőségi és szerintem nagyon szépen szól. Szépen reagál a telefon gyári hangszíneire, így teljesen fülre szabható a hangzás. Remélem, hosszú távú lesz a kapcsolatunk.Múlt héten járt nálam a kistesója, a Raze 3 Radion, az is egy minőségi hangszóró, méretben alig van különbség (7,8cm) , míg teljesítményben igen, az 24W-os.
Emailben direkt megkérdeztem vásárlás előtt,hogy annak is beépített antennája van-e, nehogy lyukra fussak, mire jött a válasz, hogy igen.Kicsomagoláskor persze kiderült,hogy nem, ezért inkább visszaküldtem, mert ha minden nap kábelt kell dugdosni rádió hallgatás előtt, akkor a csatlakozó sem lenne hosszú életű.
Így lett a Titán,ami ugyan drágább, de nem bántam meg.
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest