Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Bedöglött az 1 hónapja használtan vásárolt Flip2 -m. (Pedig eddig jól működött, meg voltam vele elégedve.) Jelenleg visszakerült az erdeti tulajhoz, aki igyekszik megoldani a dolgot, de ilyen hibával még nem találkozott, így sajnos közel sem biztos, hogy meg tudja majd oldani ... (Nem kapcsol be, pedig fel van töltve. Egyelőre várakozás, aztán majd értesít, hogy mi a helyet ...)
Nagyon hiányzik, így közben elkezdtem nézegetni valami olcsóbb, de mindenképpen garanciális cucc után.
Talaltam egy olyat akciósan 13 -ért, hogy Proda PR-22 Bluetooth Soundbar.
Ennek van beépített akksija, és tápja is, ill. AUX bemenete is így most tudnám BT hangszórónként használni, majd ha sikerül életet lehelni a Flip2 -be, akkor mehetne a TV -hez, hogy az is kicsit jobban szóljon.És akkor itt a kérdés:
Próbálta / hallgatta azt már valaki? Hogy szól? Sokkal rosszabb, mint a Flip2? Esetleg jobb? És jobban szól, mint egy LCD TV?
Megéri azt a 13e Ft -ot?Köszi előre is, ha valakinek van tapasztalata és megosztja velem!
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fujifilm X
- Háztartási gépek
- Házi hangfal építés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest