Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Yettel topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Én csak az ismert tesztoldalon hallgattam, élőben nem volt szerencsém. Nekem nem tetszik a hangja a leírtak miatt, de ez egyrészt nagyon is szubjektív, másrészt az is biztos, hogy ezek a steril fülhallgatós tesztek olyan különbségeket is kihoznak, amik valós körülmények között nem biztos, hogy feltűnnének. 2 cucc összekötve biztosan jobban szól, mint egy, ezt több bt hangszóró is tudja, ez egy más kérdés, hogy 10-ből hányan vesznek párban ilyet? Azért az már árban húzósabb. Mindenkinek azt ajánlom, hallgassa csak a teszteket, aztán döntsön ízlése szerint. Visszatérve erre, ez az erőteljes mélyhang azért nagyon megosztó, sokaknak kifejezetten bejön, másoknak meg (pl. nekem) inkább a flat hangzás tetszik, de nincs ezzel semmi gond, van egy csomó cucc, lehet válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest