- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Én csak az ismert tesztoldalon hallgattam, élőben nem volt szerencsém. Nekem nem tetszik a hangja a leírtak miatt, de ez egyrészt nagyon is szubjektív, másrészt az is biztos, hogy ezek a steril fülhallgatós tesztek olyan különbségeket is kihoznak, amik valós körülmények között nem biztos, hogy feltűnnének. 2 cucc összekötve biztosan jobban szól, mint egy, ezt több bt hangszóró is tudja, ez egy más kérdés, hogy 10-ből hányan vesznek párban ilyet? Azért az már árban húzósabb. Mindenkinek azt ajánlom, hallgassa csak a teszteket, aztán döntsön ízlése szerint. Visszatérve erre, ez az erőteljes mélyhang azért nagyon megosztó, sokaknak kifejezetten bejön, másoknak meg (pl. nekem) inkább a flat hangzás tetszik, de nincs ezzel semmi gond, van egy csomó cucc, lehet válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest