Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ebben az árkategóriában (50-60e) szerintem toronymagasan a legjobb: Denon Envaya DSB-250. Nézd meg (fülhallgatóval) ezt a videót. Más ligában játszik, mint egy JBL. Tudom, hogy az népszerű a fiatalok közt, de én akkor sem vennék olyat. Sony-t venni se jutna soha eszembe. A Denon hangja kimagasló, kompakt, hordozható. Nekem egy DOSS Soundbox XL van, ami jóval olcsóbb (20e), nem is annyira kompakt, nehéz, és abszolut meg vagyok vele elégedve, de ha most vennék és rászánnám az a 60 rugót (ez kérdés), akkor én biztosan Denon-t vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó!
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy okosóra 7 44 mm-es katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- Noblechairs HERO
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Playstation 5 Slim Digital (CFI-2116) eladó garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi