Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Kukucs,
szeretnék rendelni valami kínai bluetooth hangszórót a netről, és gondoltam előbb kérdezek!

A lényeg az volna, hogy a gyerekszobába a gyerkőcöknek raknék be egy BT hangszórót, amire telefonról tudnék meséket lejátszani (Téli tücsök, stb.). Az ötlet onnan jött, hogy gyermekkoromban szerettem bakelitről meséket hallgatni, és úgy fest az én kölkeimnek is bejön a dolog. Eddig telefonról játszottam le, de nem az igazi...
Szóval nem szeretnék semmi extra hangzást, nem lesz rajta zene sem hallgatva (még pár évig biztos nem), csak mesék mennének, ezért nem is keresek csúcsminőséget, inkább csak a praktikum és az olcsó bekerülési összeg mozgat.
Van tippetek? Akár típus, akár link, akár csak annyi, hogy mire figyeljek?
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- SONY A 6700 váz karc és kopásmentes 2 év garancia + ajándék SMALLRIG CAGE
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő