- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Oké rendeltetés szerű használat?
Veszek egy videókártyát, de nem hajtók ki 100%-ra
Figyelj kezdjük ott olyan sokat eleve nem vettek itt extremet az ára miatt, főleg ami régen volt 90E Hufért elég drága. Annak meg mi értelme hogy az ember fél hangerőn használja, de haveromnak a Charge 2+ is kifingott, én a Sony SRS 300-at elég sokat használtan teljes hangerőn, és annyira tartós hogy még el is tudtam adni.
Következő tulaja se kíméli, és le is ejtette azóta ( ami nálam egyszer se történt meg) És még így is működik.Azért megnézném a Extreme ezek után működne-e még
De bármelyik JBL bluetooth hangszórónak megkérdőjelezném az élet tartalmát. Nagy részük szemétként végzi, max azon maradnak meg amiket a vevőnem is használt.
De majd egyszer beszerzek valami JBL-t aztán meglátjuk mennyire tartós
Jó lehet védeni, meg kifogásokat találni hogy több terméknél több a hiba, de könyörgöm azért magyarba tuti nem fogyott több millió az Extrémből, és én csak abból indultam ki amit magyar vélemények írtak róla.
Aki meg Volt D D FINE az írta is hogy a töltővel volt az egyetlen gond, nem adott neki elég áramot.
Rendelt még egyet és a következő generáció töltöje már kétszer olyan erős és azzal tölt is rendesen.Nem is akarom lemenni a Fanboy vitába, de nem értem miért nem lehet elfogadni a JBL is csak a haszon hajtja.
Ha az élettartalmat nézni az ember, szerintem a Sonyk sokkal jobban bírják.+ Itt van nálam a Tronsmart T6, elég olcsón vettem volt kétszer le ejtve és nem egyszer ment csutka hangerőn még se fingott még ki. Azért csak mert kínai elég tartósnak tűnik, nyilván van hibája de ezért az árért nem kap jobbat az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest