Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
rendeltem a napokban egy bluetooth hangszórót, amivel már régebb óta szemeztem. ha előbb találom meg ezt a topikot akár érdeklődhettem volna, hogy tudtok-e jobb alternatívát az árában, de már késő.. előbb rendeltem, és csak azután olvastam róla itt a topikban, és hát... ahogy látom nem épp a legelismertebb típusra esett a döntésem.. a JBL Charge 3-ról lenne szó. korábban volt egy Flip 2-esem, amivel nagyjából meg is voltam elégedve mindaddig, míg az akksija el nem kezdett gyenge üzemidőket produkálni. viszont sanszos, hogy én vághattam tönkre, mivel megesett többször is, hogy nem töltöttem fel teljesen, mielőtt lehúztam volna, illetve rátöltöttem mikor még nem volt teljesen lemerülve.a kérdésem az lenne, hogy miként használhatnám kímélően az akkumulátorát? csak teljes lemerülés után töltsem fel maxra egy huzamban? töltés közben nem szabad bekapcsolni/használni? illetve csak és kizárólag a saját töltőjével kellene töltenem? nem szeretném elkövetni még egyszer ugyanazt a hibát

köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő