Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
rendeltem a napokban egy bluetooth hangszórót, amivel már régebb óta szemeztem. ha előbb találom meg ezt a topikot akár érdeklődhettem volna, hogy tudtok-e jobb alternatívát az árában, de már késő.. előbb rendeltem, és csak azután olvastam róla itt a topikban, és hát... ahogy látom nem épp a legelismertebb típusra esett a döntésem.. a JBL Charge 3-ról lenne szó. korábban volt egy Flip 2-esem, amivel nagyjából meg is voltam elégedve mindaddig, míg az akksija el nem kezdett gyenge üzemidőket produkálni. viszont sanszos, hogy én vághattam tönkre, mivel megesett többször is, hogy nem töltöttem fel teljesen, mielőtt lehúztam volna, illetve rátöltöttem mikor még nem volt teljesen lemerülve.a kérdésem az lenne, hogy miként használhatnám kímélően az akkumulátorát? csak teljes lemerülés után töltsem fel maxra egy huzamban? töltés közben nem szabad bekapcsolni/használni? illetve csak és kizárólag a saját töltőjével kellene töltenem? nem szeretném elkövetni még egyszer ugyanazt a hibát

köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Búvárkodás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest