Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Épp ezen filoztam én is!
20E-ért zsír újan tudok lehet venni egyet! 
Egy haveromnak volt charge 2+ igaz ö még 50E tájékán vette, és azt kijelenthetem hogy már nem működik.
Kilötte vagy recseget valami ilyesmi volt a történet. Hát ha az ember újanta veszi szerintem akkor a garancia időn belül kötelesek javítani vagy cserélni.
Bár nem örök életre vannak már ezek csinálva az fix.
Nekem az SRS-BTX 300 2 éve van meg, semmi baja nincs. Bár mondjuk nincs is agyon használva, néha magammal viszem. Esetleg ha csinálunk valami kertit partyt és nyársalást!
Azért kíváncsi vagyok ha sokat használnák egy charge 2+ meddig bírná a kezembe!
Valahol azt olvastam ezek a bluetooth speakerek élet tartalomra nem olyan igazi jbl minőségüek.Akinek volt charge 2 vagy charge 2+ tudna róla nyilatkozni ?

Amúgy én találtam oluv videójába egy komoly kis hangszorót. De nem igazán kapni ezt magyarba, ez honnan lehetne beszerezni? a neve Soundbot SB525 minden igaz charge 2 -hőz hasonló a hangja. Videó címe erre utal rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
20E-ért zsír újan tudok lehet venni egyet!
Bár nem örök életre vannak már ezek csinálva az fix.