- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Audison #2788 üzenetére
Hello! Tudom elvileg nem tőlem kérdezted vagy lehet ,hogy igen de innen vettem ,és minden flottul ment!Tényleg 45 volt ,és ingyenes házhoz szállítás.Vadonatúj ,és tökéletes.Egy kérésem lenne cserébe,hogy tudtad frissíteni mert almával iphone 7 plusszal szeretném,le is töltöttem az alkalmazást de kéri ,hogy kábellel kösssem össze.nem lehet összekötni sajnos nincs olyan kábel,hogy mini usb lighting kabel!!
Plusz 3,5mm jack -jack 1,5m szeretném stabilan összekötni a laptoppal ki mit ajánl,hogy azért a gatyám se menjen rá de szépen szóljon????Jelenleg egy fejhallgatónak a kábelével van összekötve ,de sokkal halkabb mint ha BT szólna.
Ennyiért szobába ekkora teljesítménnyel tényleg nincsen más hangszóró szerintem.
20-sal olcsóbb!!!
https://www.mobildesign.hu/egyeb_tartozekok_1001/bluetooth_hangszoro_1767/harman-kardon_onyx_studio_3_bluetooth_hangszoro_-_fekete_feher_20087
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest