- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Audison #2788 üzenetére
Hello! Tudom elvileg nem tőlem kérdezted vagy lehet ,hogy igen de innen vettem ,és minden flottul ment!Tényleg 45 volt ,és ingyenes házhoz szállítás.Vadonatúj ,és tökéletes.Egy kérésem lenne cserébe,hogy tudtad frissíteni mert almával iphone 7 plusszal szeretném,le is töltöttem az alkalmazást de kéri ,hogy kábellel kösssem össze.nem lehet összekötni sajnos nincs olyan kábel,hogy mini usb lighting kabel!!
Plusz 3,5mm jack -jack 1,5m szeretném stabilan összekötni a laptoppal ki mit ajánl,hogy azért a gatyám se menjen rá de szépen szóljon????Jelenleg egy fejhallgatónak a kábelével van összekötve ,de sokkal halkabb mint ha BT szólna.
Ennyiért szobába ekkora teljesítménnyel tényleg nincsen más hangszóró szerintem.
20-sal olcsóbb!!!
https://www.mobildesign.hu/egyeb_tartozekok_1001/bluetooth_hangszoro_1767/harman-kardon_onyx_studio_3_bluetooth_hangszoro_-_fekete_feher_20087
-
kkp900
senior tag
Nekem is sikerült ma meghallgatnom egy párat Iphone 7plusszal BT párosítva.Első helyen a HK GO Play fele hangerőn is elég volt hallgatni,hogy betöltse az egész teret.Utánna jött a JBL Extreme szerintem nem tud annyit mint a HK.Pedig akkor már mind a kettőt 3/4 toltam.És utánna jön a HK Onyx Studio3. De lehet hogy a HK már nagyon régóta vannak használva ,és ezért ez a sorrend,mert mind a kettő eléggé koszos volt már.House zenével és rádióval is teszteltem őket.Ezek után meg az UE Boom 2 jött.Ahogyan vártam is.Mondjuk ha nem használt lett volna akkor elhoztam volna mert az is elég lett volna nekem.Főleg 24- ért de tiszta leharcolt volt sajnos..A rendes új ára meg 45.Ezért szerintem ugyan ennyiért rendeltem tegnap a HK Onyxot ami szerintem megéri majd az árát.Igaz nem annyira hordozható de 98% lakásba kell.Ha a nagyobb HK nem 89 lenne akkor az lett volna a befutó.Ez az én meglátásom az én fülemmel zenei izlésemmel.Azt sajnáltam nagyon hogy a kis B&O P2 le volt merülve és így visszavett a hangerejéből nagyon sokat.De 45 -ért sokallom igaz az a legkisebb mindenkinél.Ennyi lenne a tapasztalatom.
-
kkp900
senior tag
Hello! Szeretnék venni egy BT hangszorót macbook prohoz monitor mellé!Kimondottan ez a felhasználási célja .A hordozhatóság másodlagos ,meg nem kell ,hogy vízálló legyen.Lakásba kellene.Amit nézegettem az a Beoplay A1,meg a SONOS Play 1 és a Harman Kardon Onyx Studio 3.Ultimate Ears BOOM 2 ez néztem még ki.
Na ezek közül szerintetek melyik a legjobb választás?És miért.Persze a Dockin D Finetis játszik MÉG mert fele annyiba kerül.
Akinek van leírná ,hogy mekkorát szólhat a többihez képest ,mert a Yut videók néha nem adják vissza sajnos..
ui:Ha valakinek van másféle típusú ajánlata szívesen hallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest