Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Poco F7
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Cyborg #20089 üzenetére
Annyit olvastam, amennyi elég.
Kérdeztél valamit, mindenki megírja, hogy zsákutca, felejtsd el, adnak ötleteket is helyette, de Te ennek ellenére hajtod a saját igazad, kötöd az ebet...
Valamit félreérthettél én konkrétan arra kérdeztem rá, hogy teljes spektrumban, egyenletesen lejátszani képes blúcuccal van-e tapasztalat és az hogy volt elhelyezve.Ilyenre tapasztalat eddig nem volt, csak olyan, ahol vagy az egyik vagy a másik, vagy mindkettő feltétel hiányzott.
Kibeszélt itt hiltiszalagról? Nagyon nem ismersz engem és olyan előítéleteid vannak amik nem igazán állják meg a helyüket.
Olyanokkal szeretnék inkább beszélgetni itt, akik legalább elolvassák azt amit leírtam, parttalan vitáknak nem vagyok híve.
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest