Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Pixx96 #18955 üzenetére
Ahol egy kicsit normálisabb felvételt készítenek a Tronsmartról vagy összevetik olyannal, amit hallottam is már élőben, (így tudok viszonyítani) azok alapján azt mondanám, hogy nem érdemes vele szemezni.
Sajna az egy dolog, hogy a beillesztett kép alapján ígéretes, de sajna ettől még a valóság lehet nagyon más. A tipikus influenszer teszteket meg hanyagolni kell, ahol a közepes ajánlatot is egy fantasztikus DEAL-ként adják elő. (Azokból is hallottam már jó párat, mert én is szemeztem vele korábban.)
Sajna, ha a DSP-t nem programozzák fel jól, akkor hiába néz ki szépen a képen a 2 utas rendszer, nem fog szépen szólni.
Persze ettől még lehet valaki élvezi a hangját, mert az ugye szubjektív és nyilván jobban szól, mint 20 évvel ezelőtt egy tipikus boombox. De ettől szerintem még senki sem fogja ajánlani itt.Ui.: Ennyi pénzért most lehet venni Earfün Uboom L-t akciósan most. Vagy mikor akciós, picivel többért Soundcore Motion Boom-t, csak hogy két példát mondjak, de vannak még alternatívák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest