- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70 #18810 üzenetére
A stereo lassan már 100 éves. Milyen kérdés ez?
Nem kell ahhoz TWS hangfal, hogy tudjam mit tud biztosítani a sztereo.
Nem tudom mit értettél zenei képesség alatt, de én nem a stereo-t, hanem a hangok reprodukciós képességére gondoltam. (Példa kevéért: 1 gitár 1 ének akusztiknak nincs stereo hatása)Igen, olybá tűnik, hogy nagyon nem találkozik a zene iránti szeretetünk, ha nektek megfelel, hogy egy mély hangszernél vagy effektnél nem szólalnak meg a mélyek úgy, ahogy kell, vagy simán egyáltalán nem szólalnak meg, ami egy Flip6 kategóriánál könnyen előfordul.
Pl. egy basszus gitár simán lemegy 50Hz alá. Hiába van sztereo rendszerem, ha bizonyos hangokat már nem tud lejátszani vagy nem megfelelő dinamikával és túl halk a többi hangszerhez képest. A jó dinamikatartomány a teljes frekvenciatartományon ad jó zenei élményt, nem a stereo. A stereo csak egy plusz feature.
Pl.: Egy koncert teremben sincs jelentős stereo hatás, mégis hatalmas élmény élőben hallgatni egy remek kórusművet zenekari kísérettel, ha jó az akusztikája a teremnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Automata kávégépek
- Filmgyűjtés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest