Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Jogos, mondjuk én hangfalon hallgatom, de nyilván az sem egzakt. Viszont ha ugyanazt a két kütyüt különböző youtuberek is tesztelik, és nagyjából mindig ugyanazt hallod, akkor abból már lehet következtetést levonni.
Amúgy nincs nagy zenei elvárásom, de ha mér veszek egyet, és csak egy kis utánajárásba kerül, akkor legyen inkább egy jó vétel.
A TWS lehet félreérthető volt, nincs ilyen igényem, csak kíváncsi voltam, van-e értelme., Nem sok ilyen hangszórót hallgattam eddig, pláne nem A-B teszten, nekem ez mindig a háttérzene kategória volt, csak érdekelt, hogy sztereóban hajtva ad-e valamiféle zenei élményt, térhatást, életszerűséget. Nekem az is nagy meglepetés volt, hogy a dfine egy jobb dac-al auxon hajtva egészen élvezhetően zenél. Egyszer elvittem egy fotózásra háttérzenének, csak úgy magában, a kollégám rögtön leszólta, hogy nagyon zavaróan puffog. Ezek a túlzottan kiemelt mélyek szerintem semmire sem jók.Nekem a kocsiban is úgy van belőve a sub (30cm Focal egy 30 literes zárt ládában), hogy nem is hallani, csak energiát ad. Ha van egy basszgitár, egy dob, vagy bőgő, akkor csak annyit tesz hozzá, érzem mellkasomban és a gyomromban is. Egy ismerős is vett egy subot, berakatta aztán panaszkodott, hogy annyira zavaró, hogy nem tudja sokáig hallgatni. Persze jól feltekerte, ha már pénzt adott rá, dolgozzon meg érte. Mondtam neki, olyan ez mint a só. Ha már megvettem, beleteszem a pörköltbe mindet, had érezzem az ízét.
A Hi-Future Ripple mennyire zavaró a rendszerhangokban? Az is nyomja még a merülést is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 2025 - Íme a 46. héten megjelenő játékok listája
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest