- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zirowe #17949 üzenetére
Úgy voltak vele egyszerűbb törölni a rendelést. Érdekes hozzá állás, akkor kár volt az Early Birdra feliratkozni ha úgy se kapsz terméket azon a áron. Mikor valami túl szép hogy igaz legyen akkor az valszeg nem is lesz az.
Még jövőhéten tényleg valami útnak indulhat de a fekete péntek az amazon prime napok miatt lehet ebből max karácsonyra lenne hangszóró.
#17950SSlyTR
Nekem a Dockin D Fine úgy szólja a legnagyobbat ha sarokba rakom, mivel hátul van a passzív membrán így úgy még jobban vissza veri a basszust a sarok+ elől a 2 Woofer és elég jól szól a méretéhez képest. Ilyen Kompakt hangszórók esetén sokat számít az elhelyezés.
Az Uboom L két 55MM Driver van meg 2 oldal passzív membrán így sarokba vagy fal mellet az is jobban szólhat.Mert egy Kompakt hangszóró esetén ha se fal semmi nincs körülötte akkor elveszik a hang az üres térbe.
Még jó régen 14-15 éve csináltam egy kis udvari zenehallgatást.
Szóval bent a lakásba a kis mélyláda sarokba elég durva mélyeket tolt. Udvarba ki vittem kipróbálni és a basszusok eltüntek, gyakorlatilag nem volt basszus.JVC mélyláda volt 13cm mélysugárzó mellet. Még meg is van most is csak nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest