Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nyilván Oluv azért adott valamit a hangolásra, de én is észrevettem néha belemegy vitákba és makacs és ez is volt az oka a youtube csatorna törlésének. Lehet nincs türelme a hülyékhez, de az is biztos akcióba a Uboom X oluv hangolása mellet lesz az egyik legjobb üzlet.

Oluv valami 120-130 eurot/dollárt mondott early bird gyanánt amiért nem kapni olyan hangszórót ami jól is szól és nézz és ki valahogy.
A Dockin D fine Evo is 140 euro+szállítás, ha Earfun kisebb ár mellet többet kinál a Dockinnak nem igazán lesz létjogosultsága. Max a kisebb méret miatt hordozható, de pár év alatt nagyon fejlődött a piac.Azért a Uboom X egy JBL Boombox szintjén fogja hozni elérhető áron. Én azt mondom ez igazán nagy fejlődés, a haza piacon körül néztem Trashmart T6 Max 35E forint...

15E nem adnák érte nem hogy 30-35E forintot.Biztos jön majd Uboom X-re is firmware frissités vagy appon keresztül megy majd a Oluv EQ ahogy a Uboom L esetén. De körül néztem és ami jó annak meg kell fizetni árán, Harman Kardon Go Play 3 130-150E forint környéke, a Boombox 3 is 150E körül volt árukeresőn. Most a Uboom X 45-50E lehet akcióba postával, és szólhat kegyetlen jót.
Oluv tesztjeit elnézve igen tiszteségen hangja lesz és egy bluetooth boombox megfizethető áron.
Nekem a D Fine azért maradt nem is igazán volt mire cserélni, ami tutira jobb tőle meg 3-4X annyiba került.Most jön a Uboom X D fine ára alatt és jelentősen jobb hangal ami végre érdekes.
Persze apro hiba lehet majd a Uboom X-be de ezért az árért ne várjunk tőkéleteset.+(Most néztem itthon a Blitzwolf BWA 3 sima nem a nagy pro 40E forint) Annyiért elég drága és sokkal rosszabb a hangja a teszt alapján mint egy Charge 5-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- SONY A 6700 váz karc és kopásmentes 2 év garancia + ajándék SMALLRIG CAGE
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest