Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Na, nem érkeznek a M2P-ok?
Enyém tegnap érkezett, ma remélem lesz időm ráfülelni.Első benyomás, hogy nagy.. Meg nehéz. Legalábbis MBP-hoz képest érezhetően. Viszont masszív. Egyik reviewban lehúzták, hogy minőségi érzete kaki. Pedig MBP tól sokkal igényesebb az anyaga is és összeszerelése is. Alig MBP nál féltem, hogy ha esetleg elejtem apróra törik, addig ennél azt érzem, hogy akár egy éjszakai összetűzésben is hű társam lehetne, mint fegyver
Egyelőre bekapcsoltam, egyből frissített de talán csak valami led vezérlést. Aztán talán ma hallom is mit mutat.Amúgy jelen videón nem jött le, de a radiátorok miatt is (mélyen benne a barázdák) elég brutalista benyomása van a kütyünek
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest