Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Igen, az a lényeg, hogy olyan zenére akarok ébredni, amit én választok
Vagy legalább egy nagyobb választékéból hangoknak. De a legjobb egy playlist lenne random játszva 
Amúgy a bluetooth hangszóróval azaz egyik baj, hogy kikapcsol x idő után, tehát azt nem tudja, hogy csak a bluetoothon hagy energiát, ami meg nem sokat fogyasztana.
Adamsky: nézegettem ezeket amiket linkelsz, de nekem nem derült ki, hogy most azt tudja e, hogy nekem tetsző zenére ébreszt, vagy hogy megy ez, mert ha jól értem az ébresztőt azt a hangfalon állítja be az ember. Szóval nem tudom mennyire testreszabható ez a rész. Meg persze ekkor kell venni egyet
szóval a legjobb az lenne ha lenne valami szoftveres megoldás már meglévő cucchoz.Egyébként ilyen amazon echo dot is jó lehet erre asszem, csak nem látom világosan, mennyire testreszabható ez a rész. Meg vannak ilyenek amiket láttam még: , mi smart clock, vagy ilyen qingping. csak ezeket sem értem hogy működik pontosan.
amúgy melyik soundcore működik hálózatról? Ez úgy van értve, hogy nem használja közbe az aksit? Ha ez így van, akkor ez miért ne lenne jó hosszútávon?
Egyébként pont veszek új telót, ami még szóbajön, hogy a régi teló sim és wifi nélkül és ráteszem a zenét vagy appokat ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazon Kindle
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy legalább egy nagyobb választékéból hangoknak. De a legjobb egy playlist lenne random játszva