Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Igen, az a lényeg, hogy olyan zenére akarok ébredni, amit én választok
Vagy legalább egy nagyobb választékéból hangoknak. De a legjobb egy playlist lenne random játszva 
Amúgy a bluetooth hangszóróval azaz egyik baj, hogy kikapcsol x idő után, tehát azt nem tudja, hogy csak a bluetoothon hagy energiát, ami meg nem sokat fogyasztana.
Adamsky: nézegettem ezeket amiket linkelsz, de nekem nem derült ki, hogy most azt tudja e, hogy nekem tetsző zenére ébreszt, vagy hogy megy ez, mert ha jól értem az ébresztőt azt a hangfalon állítja be az ember. Szóval nem tudom mennyire testreszabható ez a rész. Meg persze ekkor kell venni egyet
szóval a legjobb az lenne ha lenne valami szoftveres megoldás már meglévő cucchoz.Egyébként ilyen amazon echo dot is jó lehet erre asszem, csak nem látom világosan, mennyire testreszabható ez a rész. Meg vannak ilyenek amiket láttam még: , mi smart clock, vagy ilyen qingping. csak ezeket sem értem hogy működik pontosan.
amúgy melyik soundcore működik hálózatról? Ez úgy van értve, hogy nem használja közbe az aksit? Ha ez így van, akkor ez miért ne lenne jó hosszútávon?
Egyébként pont veszek új telót, ami még szóbajön, hogy a régi teló sim és wifi nélkül és ráteszem a zenét vagy appokat ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy legalább egy nagyobb választékéból hangoknak. De a legjobb egy playlist lenne random játszva