- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Igen, az a lényeg, hogy olyan zenére akarok ébredni, amit én választok
Vagy legalább egy nagyobb választékéból hangoknak. De a legjobb egy playlist lenne random játszva
Amúgy a bluetooth hangszóróval azaz egyik baj, hogy kikapcsol x idő után, tehát azt nem tudja, hogy csak a bluetoothon hagy energiát, ami meg nem sokat fogyasztana.
Adamsky: nézegettem ezeket amiket linkelsz, de nekem nem derült ki, hogy most azt tudja e, hogy nekem tetsző zenére ébreszt, vagy hogy megy ez, mert ha jól értem az ébresztőt azt a hangfalon állítja be az ember. Szóval nem tudom mennyire testreszabható ez a rész. Meg persze ekkor kell venni egyet
szóval a legjobb az lenne ha lenne valami szoftveres megoldás már meglévő cucchoz.
Egyébként ilyen amazon echo dot is jó lehet erre asszem, csak nem látom világosan, mennyire testreszabható ez a rész. Meg vannak ilyenek amiket láttam még: , mi smart clock, vagy ilyen qingping. csak ezeket sem értem hogy működik pontosan.
amúgy melyik soundcore működik hálózatról? Ez úgy van értve, hogy nem használja közbe az aksit? Ha ez így van, akkor ez miért ne lenne jó hosszútávon?
Egyébként pont veszek új telót, ami még szóbajön, hogy a régi teló sim és wifi nélkül és ráteszem a zenét vagy appokat ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest