Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na voltam születésnapon, és épp az Evolveo Armor 6A-ról ment a zene.
Sikerült a Tozo PA1 ellen összemérni, és igen meglepő volt az eredmény.Tozo PA1 Bass módba van a 3 gyári EQ-jan belül és mind hang minőségbe és basszus mennyiségbe is 30-60% között a Tozo jelentősen többet produkált.
Rég hallotam az Armor 6A-at az biztos teljes hangerőn jön meg a basszusnak az ereje stb.Szerintem majd kölcsön kérem tesómtól egy videó erejéig, de a Tozo PA1 teljesítménye igazán lenyűgöző. Azért mikor a Tribit Maxsound Plus ellen mérten, azért a Tribit képes szebben szólni, alkalmanként érezni a Tozonak is meg vannak a maga határai.
De ebbe a 600 grammos méretbe 12E forintért nem sok konkurencia lehet.
Itt látható a méret különbség, a Tozo úgy a mély basszust talán 80-ig tartja meg az felett sajnos leszabályoz, meg EQ mód függő melyik zene hogy szól rajta.
Viszont engem nagyon meglepett a mérethátrányá elenére is ilyen jól állta a sarat a sokkal nagyobb Evolveo ellen(basszusba jobban is teljesít) Kívéve teljes hangerőn mert ott visszavesz a Tozo.Most hogy az Armor 6A-t jobban teszteltem, 80% alatt elég basszus szegény ez a hangszóró. Az biztos teljes hangerőn megjön a basszus is elég jól tolja, de 50-70% között számomra túl gyenge.
Kis demo az Evolveóról!
Nem Publikus a zene nem szalonképes nekem.
2023:07:22 Evolveo Armor O6 "Nóta teszt" No public!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest