- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Ki próbáltam valami újat, már múlt héten leadtam a rendelést 36 dollár volt ingyen szállítással. Itt van egy új Budget Value hangszóró, TOZO PA1.
Oda raktam Maxsound plus mellé és simán versenyképes ellen úgy hogy a Tribit a drágább. Azért zenefüggő, van pár zene amibe a Tribit jobban szól, de van ahol a Tozo hozza a szintet vagy kicsit le is lépi.
3,7 volt 4000 mah akku egy 67mm driver a gyártó oldalán. Talán a Bose Soundlink Flexet másolja kicsit a kialakítása. 1 Driver+ Elől-Hátul Passzív membrán.Most csinálok egy akku tesztet mit bír, 3 egyéni EQ között le váltani a gombal.
Standard/Bass/Treble. + Van hozzá app is ami van egyéni EQ+akkumulár töltöttség.
12E forintért ettől nincs jobb ebbe a méretbe.
A Tribit Maxsound is 20 körül megy.Csináltam egy teljes töltést, 52% hangerő "Bass"EQ mód 3 órán hallgatás után még 70%-on van a töltöttség. Az biztos amennyiért megy a Tronsmart Groove ez simán feltörli vele a padlót.

A hangja igen kellemes 3 órája megy és ez nem okozott csalodást.
80% felett visszaveszi rendesen a Basszust, de 80%-ig megtartja kb."Alan is csinált videót, nem rég rakta fel."
NIncs rajta semmi csak egy USB_Type-C így aux ugrott.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A Tribit Maxsound is 20 körül megy.