- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok,
kissé megtorpantam. Van egy Sardine SDY-019 kínai csodám, amit közel 7 évvel ezelőtt vettem, nagyon rég volt szó róla ebben a fórumban is. Igen csak a végét járja, és a hangzása is elég tré (nekem anno sem tetszett). Ajándékba vennék egy újat, mert a párom gyakran hallgat otthon zenét a nappali-konyhában (33m2) és van, hogy átviszi a hálóba (17m2). Olvasgattam, hogy a Motion+ és a Motion boom ajánlott mostanában. Illetve, azt írjátok, hogy a Motion+-nak szebb a hangzása (és beltérben inkább ez a javasolt), a Boom pedig hangosabb és több a basszus.
Viszont megnéztem az árakat, most akciósan a Motion+ 99€, a Boom pedig 85€. Így az SDY-019 után, aminek se basszusa, se szép magasa nincs, jó lenne valami normálisabb hangzású cucc. A szívem inkább a Boom felé húz, egyrészt, mert olcsóbb, másrészt mert van benne tartalék, ha esetleg néha kint a teraszon hallgatnánk. De nem akarom feláldozni a szép hangzást emiatt.
De lehet, hogy nem vettem figyelembe minden körülményt...erre az esetre mit tanácsolnátok inkább, maradjak a Motion+-nál, vagy jobban megéri a Boom? A legjobb lenne persze hallani a különbséget
Esetleg eggyel kisebb árkategóriában mi az ajánlott (mondjuk 25ezerig)?
Új hozzászólás Aktív témák
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi