Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Írtam a tribit-nek, hogy van-e náluk raktáron hibás Stormbox Blast, mivel nekem csak otthonra kéne, és sem a BT egység, sem az akksis üzemmód nem fontos, sőt a led-ek sem, így ezeket érintő hibákkal simán jó lenne nekem egy ilyen cucc.
Válaszoltak, hogy náluk biza nincs ilyen szolgáltatás, hogy visszaküldött hibás cuccokat eladnának, de nekik mindig első a vásárló, stb, stb, bla-bla-bla...A kérdés, hogy esetleg létezik olyan hely a ebay-en kívül, ahol az ilyen hibás cuccok gyülekeznek?
Valami központi kínai szervíz, vagy raktár, stb.Anno így szereztem be fillérekért szuper füleseket, hogy az egyik oldal nem szólt, visszaküldték, én meg begyűjtöttem ilyenekből többet, és egy új kábellel csináltam belőlük fasza fülest.
Most is ilyesmi a tervem, de akkoriban találtam ilyen raktárat, akik hajlandóak voltad eladni a sz*rt, de most nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest