Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
 - Mobil flották

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sziasztok!
Írtam a tribit-nek, hogy van-e náluk raktáron hibás Stormbox Blast, mivel nekem csak otthonra kéne, és sem a BT egység, sem az akksis üzemmód nem fontos, sőt a led-ek sem, így ezeket érintő hibákkal simán jó lenne nekem egy ilyen cucc.
Válaszoltak, hogy náluk biza nincs ilyen szolgáltatás, hogy visszaküldött hibás cuccokat eladnának, de nekik mindig első a vásárló, stb, stb, bla-bla-bla...A kérdés, hogy esetleg létezik olyan hely a ebay-en kívül, ahol az ilyen hibás cuccok gyülekeznek?
Valami központi kínai szervíz, vagy raktár, stb.
Anno így szereztem be fillérekért szuper füleseket, hogy az egyik oldal nem szólt, visszaküldték, én meg begyűjtöttem ilyenekből többet, és egy új kábellel csináltam belőlük fasza fülest.

Most is ilyesmi a tervem, de akkoriban találtam ilyen raktárat, akik hajlandóak voltad eladni a sz*rt, de most nem találok.

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
 - Könyvajánló
 - Okos Otthon / Smart Home
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Milyen TV-t vegyek?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Apple Watch
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Update 11.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
 - HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
 - Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest