Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Aureal
üzenetére
Ez jól hangzik, köszi.
Ja, a Sonyval elégedett vagyok én is, abszolút megfelel az elvárásaimnak. Mondjuk én leginkább podcastet hallgatok rajta, meg youtube műsorokat, de arra is nagyon szép hangja van, és minimális hangerőn is ugyanolyan szépen szól (szemben a régi tronsmart t6-ommal). Zenére megvettem a Edifier D12-őt, ami viszont tényleg nagyfiúsan tud szólni, de az ugye nagy, nehéz és helyhez kötött.
A lidlis cuccok ár-érték arányban sokszor nagyon jók, a garanciakezelést tekintve meg pláne. Pl. 3500-ért vettem ott egy fejest, ami egyrészt filmnézéshez, youtube videókhoz tökéletes hangot produkál, másrészt nagyon strapabíró, van, hogy az ágyban ráfekszek, beesik az ágy mögé, a fejemen van, mikor elalszom, és semmi baja már jó ideje. Miközben a sokkal jobban szóló Soundmagic fejesem meg eltört két helyen pár hónap óvatos használat után. A drágább fülesemet így elég csak dedikáltan zenehallgatáshoz elővenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest