Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aureal

őstag

válasz stellaz #13126 üzenetére

Stereo, leteszteltem. A kérdés viszont eszembe juttatta, hogy a Sony azért profibb. Ott a párosítás gombbal lehet váltani a csatorna kiosztást, ill hogy dual mono is lehet, ha kell.

Közben lett egy második XB12-m is végre. ;) Folyamatosan tesztelgettem őket fej-fej mellett stereoban is így már. Hát a Sony azért hű a nevéhez, tisztábban szól azzal, hogy hallhatóan nagyobb freki spektrumot fog át, mélyebbre is megy kicsit és kiegyensúlyozottabb a hangképe (nem annyira zenefüggő). Szóval ha a még mostani Officedepotos 10e.-s árát nézem a fele annyiba se kerülő Silvercresttel szemben, megérheti az XB12-t választani, viszont a Silvercrest már 5.0-s protokolon működik, így kicsit modernebb (pl. akku töltöttséget is visszajelez a telón). Kb. akkor hoz kvázi közel Sonyhoz mérhető hangzást, ha szembe fordítom magammal, azzal tehát javul a magasak aránya, de nyilván nem lesz ugyanolyan azért, viszont az árához képest mégis elég jól közelíti. Elvileg made in Germany cimke van rajta, úgyhogy továbbra is tartom, hogy ajánlható olcsó cucc. Pl. egy JBL Go2-höz mérve, hogy ne csak a Sonyhoz hasonlítsam mindig, s a Go2-t régen sok videós tesztben ajánlották belépő hangszóróként, simán nyerő hangban is a Silvercrest + még hogy TWS-t is tud. Sőt ahogy Go3-akat is hallgattam az elmúlt időben, azt meg tuti nem vennék.
    Szóval cáfolható a mondás a Lidl terén: nem minden olcsó húsnak híg a leve... :N

Új hozzászólás Aktív témák