Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple Watch
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezy89
tag
Üdv! Van valakinek közületek Jbl Partybox 710-ese? Vettem a napokban, első ilyen kütyüm, szóval nem tudom mennyire normális a jelenség: bekapcsoláskor ugye a jbl hang, utána halk alapzajt azért lehet hallani, de nem mondanám zavarónak. Pár perc elteltével, akár rácsatlakoztam telefonról vagy bármiről akár nem, felerősödik a zúgás. Leginkább egy konzolhoz vagy laptophoz tudnám hasonlítani izmosabb játékok közben, tök olyan mintha vmi ventilátorzaj lenne, tudtommal nincs benne ilyesmi. Más tapasztalt ilyet? Netet kihúztam, hátha a wifi zavar be, átdugtam másik konnektorba a szoba másik felén másik kábellel, de a jelenség megmaradt. Földhurok esetleg? Vagy ez ilyen? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest