Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Na most megnéztem, mi van elmentve: T6 Plus UE volt a cucc.
Karácsonyi playlistet toltam rá, volt köztük sok modern feldolgozás is, amik kifejezetten jól is tudnak szólni. A legtöbb hangszórón a sávos EQ-t nem is kell birizgálnom, mert a PowerAmp mély-magas hangszínszabályozója nagyon szép görbét ad. Na itt kellett. De valahogy sem közép, sem magas tartományban nem jött át semmi, a mély pedig szimplán csak szokatlanul kevés volt a méretében megszokottakhoz képest, de azzal alapvetően nem volt gondom.
Ami még feltűnt, hogy a hangerőt nehéz volt beállítani, mert nagyokat lépett minden irányban és viszonylag lassan.
Gőzöm sincsen, mennyibe került, a Vifa sem volt még meg, bár van mihez hasonlítanom, mégsem tettem. Arra jó volt, amire éppen kellett, csak megjegyeztem, hogy rettenetes. A kidolgozása látszólag okés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest