- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Na most megnéztem, mi van elmentve: T6 Plus UE volt a cucc.
Karácsonyi playlistet toltam rá, volt köztük sok modern feldolgozás is, amik kifejezetten jól is tudnak szólni. A legtöbb hangszórón a sávos EQ-t nem is kell birizgálnom, mert a PowerAmp mély-magas hangszínszabályozója nagyon szép görbét ad. Na itt kellett. De valahogy sem közép, sem magas tartományban nem jött át semmi, a mély pedig szimplán csak szokatlanul kevés volt a méretében megszokottakhoz képest, de azzal alapvetően nem volt gondom.
Ami még feltűnt, hogy a hangerőt nehéz volt beállítani, mert nagyokat lépett minden irányban és viszonylag lassan.
Gőzöm sincsen, mennyibe került, a Vifa sem volt még meg, bár van mihez hasonlítanom, mégsem tettem. Arra jó volt, amire éppen kellett, csak megjegyeztem, hogy rettenetes. A kidolgozása látszólag okés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged