- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Na most megnéztem, mi van elmentve: T6 Plus UE volt a cucc.
Karácsonyi playlistet toltam rá, volt köztük sok modern feldolgozás is, amik kifejezetten jól is tudnak szólni. A legtöbb hangszórón a sávos EQ-t nem is kell birizgálnom, mert a PowerAmp mély-magas hangszínszabályozója nagyon szép görbét ad. Na itt kellett. De valahogy sem közép, sem magas tartományban nem jött át semmi, a mély pedig szimplán csak szokatlanul kevés volt a méretében megszokottakhoz képest, de azzal alapvetően nem volt gondom.
Ami még feltűnt, hogy a hangerőt nehéz volt beállítani, mert nagyokat lépett minden irányban és viszonylag lassan.
Gőzöm sincsen, mennyibe került, a Vifa sem volt még meg, bár van mihez hasonlítanom, mégsem tettem. Arra jó volt, amire éppen kellett, csak megjegyeztem, hogy rettenetes. A kidolgozása látszólag okés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest