Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza
üzenetére
Mivel senki nem válaszolt, így magam jártam utána a dolognak, és kinéztem a Muse M-1935DJ fantázianevű hangfalat, amit ki is próbáltam a mediamarktban tegnap.
Nem néz ki rosszul a cucc, nincs nagyon gagyi hatása, viszont a hangja iszonyat.
Én nem vagyok "vájtfülű" de ennek olyan doboz hangja van, hogy szinte bántja a fület, és mivel egy hangfalnál a hang a legfontosabb, így ez hulladék kategória, én nem ajánlom senkinek.Ezen kívül csak egyetlen hangfal volt kipróbálható, a SAL PAR 220BT.
Ez viszont kellemes csalódás volt. Külsőre nem rosszabb mint a 60-80ezer ft-os panasonic vagy sony, egész igényesnek néz ki.
Ennek nincs doboz hangja, csak kissé kevés a magas hang, és én nem találtam a menüben olyan beállítást amivel növelni lehetett volna, de így is hallgatható. Hangereje sem rossz, 50%-on elég sok szempár tapadt rám a mediamarktban, és azon a hangerőn egyáltalán nem hallottam torzítást.
További előnye, hogy beépített kihúzható antennája van a rádióhoz, ami tisztán befogta a rádiókat, plusz a beépített akkumulátor, ami a gyártó szerint "akár 24 órát is bírhat", de 3-4-et biztos. Az idegesítő diszkó villogás kikapcsolható.Ennek van egy komolyabb típusa is, azon van 6 sávos grafikus equalizer, amivel talán már jó hangzást is be lehet állítani, csak az már közel 100ezer ft, annyit nem akarok látatlanban (vagy inkább hallatlanban) rákölteni, de kiváncsi lennék a hangjára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest