Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekpeter
csendes tag
Sziasztok!
Plantronics M70 Headsetet vettem és mindenkivel akivel beszélek panaszkodik, hogy nagyon visszhangzok,
ez másnál is előfordul?Illetve ki lehat kapcsolni azt a funkciót, hogy bemondja szóval, mikor hívás fogadok, vagy a beszédet úgy általában?
Köszönöm a segítséget
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Szeretném a Xiaomi Piston Hybridemet kiegészíteni/lecserélni valami bluetooth-os fülesre (sportoláshoz), természetesen a minőséget, basszust is szem előtt tartva.
Tudnátok-e ajánlani valamit, vagy van-e tapasztalatotok a Meizu EP51-el? -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Le kell cserélnem a hőn szeretett Sony SBH52 es headsettemet telefon váltás miatt (sajna csak a Sonykkal kompatibilis)
Létezik ehhez hasonló vagy jobb headsett?
Köszi
Zs -
törölt tag
Érdekes.
Mondjuk sosem értettem ez nálam hogy is működik.
Elvben a telefon (szerintem) olyan infót küld, hogy helló ez a max hangerő, a bt ezt vegye 100%-nak. Amit viszont árnyal az, hogy egyes hanganyagoknál ha a telefon hangerőben fullon van, és a füles csak félig akkor fellép valamilyen szintű torzítás, de ha a telefont lejjebb halkítom, a fülesen hangosítok, akkor meg tiszta lesz gyakorlatilag egyező hangerő mellett.
De nincs madzag, nem tudunk teljesítményt küldeni a telefonra, akkor ezt most hogy? -
Tompie
őstag
Hi!
Van egy Plantronics M70 fülesem, meg tudja mondani valaki, hogy hol lehet hozzá kapni a füldugaszra kisebb szilikon betétet? Nekem a gyári nagynak tűnik és nem megy be eléggé a fülembe, kézzel kell néha beljebb nyomnom, hogy jobban halljam.
Köszönöm
-
törölt tag
Nekem is. Meg Level U Pro bt füles hozzá.
Azért írtam, hogy soros a hangosítás. Azaz a telefonon beállítasz egy hangerőt, és az lesz a max a fülesen, ha viszont a telefont lehalkítod, akkor állíthatod bárhova a fülest, az csendben lesz.
De ez így van kb a Galaxy Spica, meg a BH-270 óta. -
Kékes525
félisten
"Ha bekapcsolom a fülest, úgyis bemondja, hogy mennyi idő van még benne." Erre nem figyeltem, valamit mond, de nem figyeltem, hogy mit.
A Plantronics Hub-ot Greenify-vel lekapcsolom, így csak akkor fut, amikor a headsetet bekapcsolom. Leolvasom az értéket és utána a Greenify hidegre teszi.Na, most kipróbáltam 1 órát mondott, a program 2-öt mutat.
Valószínűleg törlöm, tényleg feleslegesnek tűnik.
-
air
nagyúr
válasz
Kékes525 #936 üzenetére
Ha éppen hívást folytatsz a headseten keresztül, akkor nyomd meg a készülék hangerő gombját!
És máris a füles hangerejét fogja állítani.
De ha hívás közben a headseten lévő hangerő gombokat nyomkodod, akkor is mutatja a telefon az aktuális szintet.
Én a Plantronics Hub-ot le is töröltem, mert nem láttam értelmét, hogy folyamatosan a háttérben fusson, és fogyassza az energiát.
Ha bekapcsolom a fülest, úgyis bemondja, hogy mennyi idő van még benne. Ebből már nagyjából tudok következtetni az akku állapotára. Akkor szoktam töltőre tenni, amikor 1-2 órát mond a néni. -
Kékes525
félisten
Nálam is a telefon fizikai gombja az aktuális média hangerőt állítja.
Azért lenne számomra érdekes, hogy mennyire tekertem fel a füles hangerejét, mert ha maximumon van, akkor picit torzíthat, így úgy szoktam eljárni, hogy maximumra feltekerem (nyomkodom) és számolom, hogy hányszor kellett megnyomnom ahhoz, hogy maximum legyen. ekkor felezem ezt a számot és erre beállítom. Ha nem jó ez a hangerő akkor a telefonon állítok.
Nem lét kérdés tudom, de mégis jó lenne tudni, hogy mekkorán van a füles hangereje beállítva, mert van olyan média, hogy a telefont nagyon fel kell tekerni, hogy megfelelő legyen a hang, sőt ritkán még a füleshez is hozzá kell nyúlni, s akkor már később nem tudom, hogy éppen hol áll. Ilyenkor újra kell, kellene beállítanom a fülest, hogy 50%-on legyen a hangereje. Ha látnám a füles hangerejének állását, akkor azonnal tudnám, hogy az 50-hez képest hol áll és milyen irányban és mennyit kell módosítanom.
-
Kékes525
félisten
Ez tudja most kezelni: Plantronics Hub™
-
Kékes525
félisten
Tudnátok olyan programot androidra, ami a Plantronics Explorer 500 Bluetooth headsettem működéséről adna információt? Töltöttségi szint, esetleg hangerő nagysága, ha lehetne állítani a hangerőt is az nagyon jó lenne.
havri1: Ha jól emlékszem neked ilyen van, te ismersz ilyen programot?
-
Virág et.
senior tag
válasz
#45553408 #850 üzenetére
Van valakinek tapasztalta a Xiaomi BT headset-el kapcsolatban?
Eddig jókat olvastam róla, csak a fix kínai menü zavar kissé. Kérdés persze, hogy mennyit beszél, és végig kell-e várni pld. híváskor....
-
attiati
veterán
létezik az alábbi headset?
1. kéz nélkül használható
2. mindkét fülbe dughatós, de a zsinóron levő mikrofont ne kelljen kézzel tartani
3. zajszűrős (utcán is használható) mikrofon
4. nem fejpántos, vagy féloldali fülbedughatós -
törölt tag
válasz
kovimester #919 üzenetére
Level U, és Level U PRO is van itthon. Az üres szobák visszhanghatásával nem tudnak mit kezdeni, de minden más esetben szerintem jó a zajszűrő képességük. Használom építőiparban, autóban, biciklin szélzajban, utcán, szobában.
A sima u nem agybadugós, a pro igen. De mindkettőben kétmikrofonos szűrés van. Ha ragaszkodsz a Samsunghoz, akkor viszont nem olyan rég jött ki a Level U PRO ANC, amiben nem kicsit jobb zajszűrőelektronika van. Most nem nagyon találom azt a linket amit a Samsung twitter oldalán volt, de itt a gyártói oldal. -
kovimester
aktív tag
Sziasztok.
A füllhallgatós forumban nem nagyon válaszolnak nekem igy megpróbálom itt
Olyan kérdésem lenne hogy aki esetleg használ zajszürös headsetet annak mik a tapasztalatai (itt a samu level u pro Bluetooth h.s. vagy hasonló) van e különbség a sima agybedugos és az agyb.+zajszürés.
Nagyon szépen köszönöm annak aki válaszol! -
Sziasztok!
Bluetooth fülhallgatót szeretnék vásárolni, de annyi félét találtam eltérő árakon, különböző teszteken, hogy egyszerűen nem tudok dönteni
Jelenleg egy "sima" ATH-CKX9iS -t használok, és valami hasonlót keresnék.. elsődleges szempont a gyönyörű hangzás világ és a kényelmes viselés (futás ill. biciklizés miatt)!
Amit kinéztem az a Jaybird BlueBuds X de az őszintét megvallva az hogy 20Hz-20kHz -ig visz csak kicsit lelomboz főleg hogy mennyibe kerül..
A zene (legyen szó könnyű vagy keményebbről esetleg elektrónikus irányzatról) minden nap velem van, és jó formán nem tudok nélküle élni, ezért is nehéz a döntés számomra. Fölöslegesen nem szeretnék sok pénzt kidobni az ablakon, ha van rá lehetőség.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket!
MZ
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
nagyobb hatótávolságú fülest keresek mint a jelenlegi Plantronics M25.
Amúgy nagyon jó minden szempontból. Ha lehet ugyan ilyen fülbe dughatós szilikonos megoldású legyen. Nagyon kényelmes. Súlya semmi, nem is érezni hogy a fülben van, nem nyom nem bök, nagyon jó. Csak a hatótávja lehetne nagyobb.
Köszi!
-
-
törölt tag
válasz
#33253120 #910 üzenetére
Mentem ma a Samsunghoz a telefonomra gyári fóliáért.
Hát az pont nem volt. Viszont a hétvégén 12%-os akció van a tartozékokra...
Vettem is a Level U mellé egy Level U Pro-t.
Egyrészt meguntam, hogy nem tudom normálisan megragasztani a törött Level U headsetet, másrészt kezdenek fogyni a hozzá adott gumik, és utánpótlást sehol nem lehet venni...
Többet tud mint az akció miatti árkülönbség.... -
törölt tag
Sok bizony.
Samsung Galaxy S5 Mini, mellé Samsung Galaxy S7, ezekhez egy Samsung Level U.
A régi Lollis S5 Minin be lehet állítani, hogy mondja be a szövegfelolvasó a hívó nevét/számát, az kiválasztott értesítéseket, meg sok apró marhaságot. S7 Marshmallow alatt meg nem.... -
havri1
félisten
Hm, köszi az infót.
Akkor ezek szerint sok múlik az Androidon, illetve a készülék szoftverén.
Nekem xiaomi mi4 és mi5 pro van, mind a kettő 6.0.1 és miui8, de továbbra sincs foglalt hang, illetve csengőhang. Utóbbi nem zavar, mert kifejezetten kellemes, hogy inkább bemondja, hogy incoming call.Így egy hónap távlatból én is azt mondom, nagyon jó az Explorer 500.
-
vili79
csendes tag
igen. SM-G900F a telefon és android 4.4.2
frissíteni nem merem, mert már rengetegszer ráfaragtam, épp a hangrögzítők miatt. most call recorder 2.2.7 fut hitelesített.
más! a voyager legend töltőtokkal egy nagy tévedés!!! mind az ára, mind a készülék tulajdonságai miatt. hálistennek, vagy sajnos, van mellette egy exlorer 500, az 500-as problémamentesen működik a ház becsukott ajtók és minden más akadály ellenére kb. 15 méteren belül légvonalban, nagyobb területre lehetőségem nincs hogy mérjem, a legend nem két fényévvel, mint ahogy korábban írtam, csak két paraszthajszállal jobb hangban, viszont 5 méter akadályozott terepen légvonalban ugyanott, de már akadozik az átvitel.
legend 40-50 között töltőtokkal, senkinek nem ajánlom!!!
explorer 500 ugyanattól a cégtől kb 13, tökéletes, megbízható!!! mindeninek ajánlom!!! -
Remiel
őstag
sziasztok
androidos telefonhoz főleg zenehallgatásra létezik valami jó bluetooth füles nem horror áron?
mondjuk úgy 10-12k körül maximum, de nem gond ha olcsóbb
-
Drenadar
veterán
Hali!
Vettem xiaomitól bt4-es hangszórót. jó jó, de valami hiányzik, és arra gondoltam, hogy vajon egyszerre kettő ilyet lehet e csatlakoztatni a telefonhoz hogy sztereóbb legyen? -
kungzi
veterán
5-6k-ig tudnátok ajánlani mono Bluetooth headsetet? Telefonálásra és gps-re használnám. Két készülék csatlakozna rá. Pls segítsetek. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest