- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Leszarom az eltávolító képességét, amikor bármit megelőzök vele!
Igen, kurva sok memóriát eszik, három folyamata együtt kábé 75 mega ramot, az neked sok??!!
A szaros ZAEX-ed, GData-d, a mostani védelmi programjaid mind jóval többet esznek, processzorból is!
Pont Te vagy a fanboy, ember!!, hány száz hsz-ben mutattad is, milyen csodás is a Gdata vagy a ZAEX odaát??!!
Oszd meg itt a többiekkel ezeket az infókat is, ne tartsd vissza, ha ennyire fasza gyerek vagy, vállald, és ne névtelenül, arc nélkül szájkaratézz itt!!Igen, azt írja ismeretlen, de nem ez a lényeg, azt ugyanis megmondja, hogy fertőzött e vagy sem! Bocs, itt lemaradt egy
Kurvára fogalmad sincs róla, idejössz, beleugatsz csak azért, mert a comodo és személyem Téged valamiért kibaszottul derogál!!
Tudom, hogy azt mondtam anno, ignorállak.
Eddig meg is tettem, pedig jó néhány hsz-ed csak azért születik itt a PH-n, hogy kötözködj.Én veled ellentétben most válaszolok, ráadásul úgy, hogy konkrétan Neked, pedig Te még arra sem veszed a fáradtságot, hogy a baromságaid nekem címezd!
Menjél játszani az SG-re, ott úgyis ez a stílus, nem is tudom miért, talán azért, mert Ti ott annyira de annyira szakmaiak vagytok!
Ezután ismét nullázlak, a többiektől pedig elnézést kérek a nem ideillő hangnem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest