- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
A legutóbbi lényeges változások:
* New feature allows 1000's of common application to install without user interaction. This greatly reduces allow/deny pop-ups that a user may experience. This change was made in the cloud, you won't notice anything software side.
* Ability to multi-select and remove rules, which prevents having to select rules one at a time and remove them
* Corrected an issue in Windows 7 related to UAC
* Corrected an issue with ruleset which caused the last item in the ruleset to be ignored.
* Corrected an issue preventing system tray icon from appearing in Windows 7 with UAC enabled upon first bootup after initial install.
* New mode added, "Install Mode". This allows you to place BluePoint into a mode that will allow the installation of any software safely. BluePoint will automatically create allow rules for anything installed while in Install Mode. Any malware attempting to execute while in this mode will be blocked and removed.
* Completely redesigned installation mode operation, allowing software to install without any issues.
A telepítő módban valóban eltávolítja a kártevőket.
-
blattida
nagyúr
Leszarom az eltávolító képességét, amikor bármit megelőzök vele!
Igen, kurva sok memóriát eszik, három folyamata együtt kábé 75 mega ramot, az neked sok??!!
A szaros ZAEX-ed, GData-d, a mostani védelmi programjaid mind jóval többet esznek, processzorból is!
Pont Te vagy a fanboy, ember!!, hány száz hsz-ben mutattad is, milyen csodás is a Gdata vagy a ZAEX odaát??!!
Oszd meg itt a többiekkel ezeket az infókat is, ne tartsd vissza, ha ennyire fasza gyerek vagy, vállald, és ne névtelenül, arc nélkül szájkaratézz itt!!Igen, azt írja ismeretlen, de nem ez a lényeg, azt ugyanis megmondja, hogy fertőzött e vagy sem! Bocs, itt lemaradt egy
Kurvára fogalmad sincs róla, idejössz, beleugatsz csak azért, mert a comodo és személyem Téged valamiért kibaszottul derogál!!
Tudom, hogy azt mondtam anno, ignorállak.
Eddig meg is tettem, pedig jó néhány hsz-ed csak azért születik itt a PH-n, hogy kötözködj.Én veled ellentétben most válaszolok, ráadásul úgy, hogy konkrétan Neked, pedig Te még arra sem veszed a fáradtságot, hogy a baromságaid nekem címezd!
Menjél játszani az SG-re, ott úgyis ez a stílus, nem is tudom miért, talán azért, mert Ti ott annyira de annyira szakmaiak vagytok!
Ezután ismét nullázlak, a többiektől pedig elnézést kérek a nem ideillő hangnem miatt.
-
Nem kellene annyira ajnározni!
Csomó fájlra azt írja unknown, innentől kezdve annyit ér mint a többi vírusirtó + irtó szar az eltávolítási képessége és sok memóriát elfogyaszt, többet mint más antivírusok. Semmivel sem különb egy panda cloud av-tól ami ráadásul ingyenes.
Ez a jövő? ha-ha-ha, fanboyság látom befigyel.
-
sznorbi2
senior tag
Nagyon erre a Cloud alapú fejlesztésre kacsitgatnak a gyártók, mert az egyre nagyobb adatbázis miatt egyre nagyobb méretű lesz a gépen is a védelmi progik területfoglalása is.
Már a Panda beállt a sorba és úgy látszik a BluePoint is csatlakozott, na meg az Immunet meg a Prevx is meg még egy néhányan.
A jövő elkezdődött? -
blattida
nagyúr
Fehér-lista alapú a védelme, minden, amit ismer engedélyezhető vagy tiltható, amit nem ismer, azt megvizsgálja a felhőben.
Ehhez aktív internetkapcsolatra van szüksége, mert feltölti a fájlokat!
Ha károsnak vagy gyanúsnak talál valamit, akkor azt törli, illetve karanténba helyezi.
Ha nem találja sem károsnak sem veszélyesnek, akkor az ugyanúgy engedélyezhető vagy tiltható.Kikapcsolható a valósidejű védelme, beállítható, hogy csak a futtatható fájlokat vagy minden fájlt ellenőrizzen.
Válaszható, hogy a gyanús fájlokra is jelezzen, a saját fehér-listája, heurisztikája és a felhő alapú védelme is kikapcsolható.
Nincs különálló webes védelme, email védelme, antispam-je.
Bármit letölthetsz vele, ha olyan, futtatáskor vagy hozzáféréskor blokkolni fogja vagy megkérdezi, mit akarsz tenni.Rendszeresen frissül az adatbázisa, sűrűn érkeznek hozzá hibajavítások, a fórumon történő visszajelzésekre nagyon gyorsan reagálnak.
-
vante
aktív tag
Mit tud, vagy hogy kell elképzelni a működését, ha gond adódna?
-
blattida
nagyúr
Mivel nálunk nem sokan ismerik, pedig az egyik, ha nem a legjobb, cloud alapú biztonsági program, ezért úgy döntöttem, ez az alkalmazás is kapjon saját topikot, hogy minél többen megismerhessék, hogy a felhasználók megoszthassák egymással tapasztalataikat, hogy a felmerülő kérdéseket megbeszélhessük, hozzájárulva a program fejlődéséhez!
A BluePoint hivatalos oldala: BPS
Próbaverzió letöltése: Telepítő
Hivatalos fórum: Fórum
Egyelőre csak angolul és spanyolul elérhető, a későbbiekben további nyelveken is kommunikálni fog, valamint újabb funkciókkal gazdagodik!
Képek a programról:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Battlefield 7
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest