- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Digitalboy
senior tag
Hát gyerekek! Ki vagyok akadva, hogy ki vagytok akadva. Mármint hogy valaki 154-ért vesz vgát! Miért ne vehetné meg, ha van rá pénze. Miért nem lehet ezt felfogni? Szerintem jól tette, bár én soha az életben nem adnék ennyit érte az biztos. Mondjuk ha megnyertem volna a múltkori ötöst. Akkor igen! Szerintem aki nem érti miért vette, az képzelje el a következőket. Mondjuk ÉN veszek valakinek egy kártyát. Neki nem kerül semmibe. Mondjuk ajándék. Választhat hogy 9800XT vagy inkább egy sima 9800. Na ki mit választana? Ha valaki azt mondja erre, hogy a simát mert csak 10%-al lassabb, az menjen orvoshoz!
De nem is ezért akartam, ide hozzászólást írni, hanem azért mert a Blufish-nél már én is pórul jártam! A hdd-m bedöglött és azt mondták, hogy 15 nap múlva menjek és kicserélik! Normálisak??? És addig mi a francot csináljak a gépemmel??? Na többé nem vásárolok ott az tuti!!! A Mistrálról meg még rosszabb a tapasztalatom. Az egy igazi bunkó banda. Lehet hogy olcsón adnak mindent, de ha valami gondod van egy alkatrésszel, akkor megkeserülöd hogy ott vásároltál!!! Engem úgy vertek át, hogy nem azt kaptam a dobozban, ami fel volt rá tüntetve. Nemhogy pénz vissza vagy csere, a végén még én voltam a hibás! Nem csoda, hogy 10 pult foglalkozik csak a hibás visszavitt termékekkel náluk és sorszámot kell tépned mint egy hivatalos helyen! Őket még nagyobb ívben kerülöm azóta! Szerintem még szerencséje is volt a srácnak, hogy a pénzt visszakapta, mert szerintem nem voltak kötelesek visszadni!
Hát röviden ennyi!
Aktív témák
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Pixel 8
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest