Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddina1995
újonc
Sziasztok!
Most először vennék "kínai" telefont, így nem nagyon van még tapasztalatom velük. A kérdésem az lenne, hogy milyen minőségű képeket csinál? Pár tesztképet valaki fel tudna tenni? Neten láttam pár tesztképet, de volt nagyon szörnyű és voltak egész szép képek is, így nem tudom eldönteni, hogy hogyan teljesít élesben.
Egyébként meg vagytok elégedve a készülékkel? Van esetleg "vetélytársa" a kínai piacon? Xiaomit is néztem, de ott egyik telefon se alkalmas itthon 4g-re, ami engem nem is zavarna, de azt olvastam hogy a 3g-t is befolyásolja
A bluboo úgy látom alkalmas 
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyébként meg vagytok elégedve a készülékkel? Van esetleg "vetélytársa" a kínai piacon? Xiaomit is néztem, de ott egyik telefon se alkalmas itthon 4g-re, ami engem nem is zavarna, de azt olvastam hogy a 3g-t is befolyásolja