- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SajtiPeti83
csendes tag
Ha már szar lemezeket vettem a szlovákoktól akkor valaki felvilágosítana, hogy pontosan akkor milyet is vegyek?
-
SajtiPeti83
csendes tag
válasz
Inferno1988 #1591 üzenetére
Inferno!!!! Én is most vettem egy ilyen Lg írót, Nekem eddig bejött. A lemezeket Szlovákiából rendeltem. Debrecenbe egy nap alatt érkezett meg 1500Ft-ért. [link] Korrektek voltak, telefonon beszéltem velük /van magyar szám/. A lemezekről azt mondták, hogy filmekhez szinte mindegy milyen lemezt választok tőlük, csak akkor vegyek drágábbat ha konzol játékhoz kellene. Ajánlásuk alapján én MediaRange lemezt vettem /csak film/. Jól esett, hogy nem próbáltak drágábbat tukmálni rám. Az újrahatókat kb. 6-8 alkalommal használtam eddig szerencsére problémamentesen.
-
SajtiPeti83
csendes tag
válasz
james008bond #1585 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
-
SajtiPeti83
csendes tag
válasz
james008bond #1580 üzenetére
Természetesen újraírhatóval fogom próbálni! Most látom, hogy van olyan Blu-Ray filmem aminek van "ANY!" mappája is, azzal mi legyen a teendőm?
-
SajtiPeti83
csendes tag
válasz
james008bond #1578 üzenetére
Az összes mappát be kell húzni az íróprogramba?
-
SajtiPeti83
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy LG Blu-Ray BH10LS38RBB írót! Épp most írok ki lemezre egy képfájlt, ezzel remélem nem lesz gond. Viszont vannak olyan filmjeim amelyeknél nincs képfájl csak egy-két mappa /BDMV, CERTIFICATE/! Ezekkel mi a teendőm? A mappákat húzzam be az ImgBurn-be és írjam, vagy először képfájlt csináljak és aztán írjam?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba 3TB HDD Sata3 DT01ACA300 / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest