- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacix29
őstag
válasz
speedmetal #111 üzenetére
Blu-ray szabvány szerint csak az 1920x1080-as illetve az 1280x720-as felbontás az elfogadott. Minden más felbontást át kell kódolni (fekete sávot hozzáadva) hogy meglegyen a megfelelő felbontás.
Sajnos más módszerről nem tudok. -
sensor060
aktív tag
válasz
speedmetal #111 üzenetére
Helló !
Én találkoztam már ezzel a problémával, és nem akarok marhaságot mondani, de asszem úgy sikerült, hogy a lejátszóban a video résznél a 16:9 wide illetve 16:9 normal beállitásokat változtattam, a tv-t meg fix-re 16:9-re tettem, nem auto wide-ra. Persze tudom ez neked sokat nem mond, hiszen nekem Samsung a tv meg a lejátszó is, de normal illetve wide beállitás tuti van!
-s-
-
gg72
veterán
válasz
speedmetal #108 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyennel, de eddig csak BD-ket alakítottam át BD25 formátumba.
-
sensor060
aktív tag
válasz
speedmetal #97 üzenetére
Helló Speedmetal !
Ez a dvdfab nevü programcsomag jónak tünik, még nem próbáltam, csak amiket irogatnak a hivatalos oldalon én abból vontam le a következtetést.
Ahogy néztem van egy dvdfab passkey nevü program, ami ingyenes, ez a decrypter része, amit irtál is. ezt tartalmazza a 8-as dvdfab programcsomag ?
köszi!
-s-ui.: azért érdekes, és fura: dollármilliókat költenek cégek arra, hogy másolásvédetté tegyék a blu-ray technológiát, aztán pár forintért meg vannak olyan programok (dvdfab, anydvdhd), amik simán átugorják ezt a jól sikerült, viszont méregdrága védelmet.
-
rendezo
csendes tag
válasz
speedmetal #94 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, de tulajdonképpen nem a lemezt akartam becsapni, mert arra már én is rájöttem, hogy amennyi ráfér, annyi fér rá. Nem több. Valószínű elfelejtettem, az üzimbe, hogy lehet-e valahogy ezeket a nagyobb BDMW-ket, vagy m2ts-eket valahogy kisebbre tömöríteni, valamilyen programmal. Mert már egy csomó oldalt megnéztem, de még nem találtam egyet sem. Mint pl. a dvd-nél a dvd shrink, vagy a dvd fab, úgy itt is létezik-e valamilyen hasonló program?
Segítsetek légyszi, hogy okosodjak egy kicsitKöszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest