- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazyzozy
tag
Heló!
Amit mostanában írtam ki lemezt (amit az asztali lejátszó se olvas) azt nem olvassa be. De amit régebben írtam ki ugyanerre a márkára(maxel) azokat beolvassa. Most írtam ki DVD lemezt,azt pedig olvassa mind az asztali,mind pedig az író is. Olyan lehetséges hogy csak a Blu ray lemezeket írja hibásan,és a Cd-DVD lemezeket nem?
-
katóka
újonc
Kedves Joshi!
Köszi a gyors és informális, hasznos segítséget, megmentettél a totális kudarcélménytől és a teljes leégéstől.
A módszer működik, így már minden O.K.Igazán szép Tőled, hogy megszántál!
Neked legyen a legszupibb karácsonyod, legjobb hétköznapjaid, legsikeresebb, legszerencsésebb
új esztendőd!A jóság és segítőkészség kamatozni fog, a figyelmesség úriemberre vall.
Jusson az általad kívánt fizikai, testi-lelki- szellemi javakból annyi és olyan, amilyenre csak legszebb álmaidban vágytál!
A hosszú léből nyilván leveszed, hogy szegény elmaradt őskövület vagyok, de azért még törekszem, ha már ennyit öregszem.
Azért tanulok még folyamatosan, és remélem, nem csak a kosz ragad rám, hanem a hasznos info is
Szóval még egyszer nagyon köszi, és minden szépet, jót Neked!
katóka
-
szabjan
tag
Aha. Ez jó hír.
Viszont közben nekem is járt ám az agyam...
Én is gondolkodom egy ilyen író beszerzésén. Ami engem saját érdeklődési körben érdekelne, hogy DTS és HD minőségű hanganyagokat vajon hogyan tudnék lejátszani blu-ray lejátszón. Ezek ugye a multiplex wav -ok - sacd, vagy DTS többcsatornás anyagok, 96/24 es anyagok...
erre van valakinek tapasztalata?
Most a gépről küldök ki optikain de annak is vannak határai sajnos. A 96/24 -et pl. sehogy nem tudom kirakni az erősítőre.
Erre a blu-ray -t hozzák sok helyen mint megoldást. -
M107
addikt
Virtual CloneDrive Revision History
Virtual CloneDrive 5.4.7.0: 2013 7 24
- New: Support for image playback with WinDVD
- New: Uses storport driver for Windows 7 and laterVirtual CloneDrive 5.4.6.0: 2013 5 17
- New: Added workaround for bugcheck in Windows 8 when mounting image over a samba share
- New: Added "toggle tray" /t switch to VCDMount.exe
- Changed: Removed "Buffered I/O" checkbox. Buffered I/O is now always enabled.
- Some minor changes and improvements
- Updated languagesVirtual CloneDrive 5.4.5.0: 2011 3 6
- New: Improved DVD/HD-DVD/BD emulation
- New: Added help menu to notification icon
- New: Notification icon can be changed by the user
- New: Support for harddisks with very large physical sectors (> 2048 bytes)
- Some minor changes and improvements
- Updated languagesKezeli. Gond nélkül.
-
-
M107
addikt
LG Fúj.....
Pioneer író de hányszor elmondták itt a fórumon is.
Pio író Panasonic BR-BD-R DL s RE Verbatim 50 GB DL RE.
Röviden tömören, aki meg LG-t vagy más olcsó lemezt használ egészségére.
Magamat nem sorolom közéjük, s nem is fogom pedig nagy tapasztalatom van optikai lemezek s írók frontján de én is tőlük tanultam, és nem csalódtam.
(I)+ Nem fényezem magam csak is a tapasztalataim és a igaz tapasztalataim írom le.(/I)UI:
Hallgassatok már a hozzáértőkre ha lehet itt például Joshi vagy GG72, Flashget
Bár mindenki a saját hibáján tanul. -
Multibit
nagyúr
#4142-ben leírtam az egyik lehetséges módszert (multiAVCHD). Ott nincs konvertálás, csak authoring. DVD-re és BD-re írva is jól működik a dolog. Érdekes, hogy AVCHD DVD esetén blu-ray lemeznek ismeri fel a játékos a DVD-t (és ilyenkor a BD felület/szolgáltatások jönnek elő a képernyőn). Ez azt jelenti, hogy csak a fájlstruktúrát nézi és nem az adathordozót.
-
Multibit
nagyúr
Tesztelés képpen előszedtem egy AVCHD felvételemet és a multiAVCHD programmal készítettem AVCHD lemezstruktúrát, amit aztán ImgBurn-nel kiírtam DVD-re és BD-re is.
Így néz ki a lemez:
AVCHDTN\
BDMV\
CERTIFICATE\
HDAVCTN\
IISVPL\
details.txt
multiAVCHD.log
multiAVCHD.mpfDune mediaplayerben működik. Gondolom sok más lejátszó is elboldogul vele.
Másnak a gyomlálás jött be: [link]
-
Multibit
nagyúr
a DVD nem játszik mivel az egész anyag 21GB, nem is értem hogy ilyen videónál miért a DVD van használva
Talán azért, mert nem feltétlenül kell mindent egy lemezre írni.Most ilyen fájlstuktúrával írom ki BD újraírható lemezre aztán majd meglátjuk mi lesz.
Ez egy adatlemez lesz -
Multibit
nagyúr
Hivatalosan az AVCHD tartalmat DVD-re kell kiírni! Ettől függetlenül létez(het)nek olyan BD-játékosok, amelyek BD-ről is hajlandóak AVCHD anyagot lehátszani. Az írás - gondolom - hasonlóan történik BD-re, mint DVD-re. Mindenesetre ajánlatos BD-RE-t használni először! Mint mindig, most is az ImgBurn ajánlott: [link]
-
Multibit
nagyúr
A BD szabvány elvileg 24képkocka
Nem. Lehet 23.976, 24, 25, 50 stb. Tehát eltérő lehet, mert függ más dolgoktól is (felbontás, interlaced/progressziv). [link]
Azt hiszel el amit akarsz, de a mai kamerák nem BD-struktúrát készítenek, hanem AVCHD-t.
Szerinted attól, hogy átnevezed a fájlt, megváltozik a szerkezete? -
g85j
tag
Köszi mindkettőtöknek, olvasgattam, értem is mostmár, hogy azt nem érdemes.
De honnan tudom, hogy az vagy nem? Külön meg van jelölve a lemez leaírásánál?
Amit ma kaptam meg az Verbatim DataLifePlus BD-R SL 25GB 6X
Ez akkor nem olyan?
Bocs a bambáskodásért, csak melóhelyen (ahol most is vagyok
) sok weblapot nem enged megnyitni, így nem nagyon tudok rákeresni.
-
Flashget
félisten
Aki régóta használ efféle progikat az jól tudja, az Imgburn az egykori DVD Decrypter folytatása, amiért anno a fejlesztőnek börtönt ígértek ha nem hagy fel vele.
-
Joshi
titán
Na szóval a Blu-Ray (UDF) nem jó filmre mert a lemezen lévő BDMV mappában lévő cuccokat csak adatként kezeli az asztali lejátszóm(LG BD660). Akkor viszont marad a Blu-Ray-Video ami visszabeszél de ettől függetlenül lehet hogy használható lemezt készít, ezt ma már nem próbálom ki mert elég lassú az újraírható lemez 2x-es sebessége, de holnap kipróbálom ha gondolod.
(#4025) szaszapi: bocs félrement.
-
-
mayday00
őstag
Star wars 1-2-3-4. Új Batman szintén ilyen Mid-es Verbán vannak. Azokat gond nélkül megírta a író.
Nem volt probléma. Pár ezeket hónapokkal ezelőtt vettem..Ugyanevvel a firmware-val írtam.
Akkor ez nem lehetett gond, mert régebben is gond lett volna..Akkor jó volt most nem. Panával meg jó.
Gyengébb verbát fogtam ki? Vagy tegnap előtt rossz szektor volt a vinyón és másnapra megjavult? -
mayday00
őstag
Lemez MID VERBAT-IMd-000 (amiket elrontott)
Író: BDR-207D gyári firmware van rajta még nem volt frissítve, Gyári érték a 1.20?
Kíváncsiságból újra kiírtam a isot. Rendben ment a írás. Semmi gond sem volt.(pana újraírható)
Verbát 4× írtam, panát 2×. De ezt így is kell ettől szerintem nem lehetnek a gondok...
Mi köze van a firmware-nak ahhoz, hogy egy lemezt nem ír meg végig elrontja felénél. . A másikat meg egymás után 2× hibátlanul megírja..
-
Joshi
titán
Innen ki tudod választani a megfelelő típust és firmware verziót.
Bocs már nem volt időm szerkeszteni. -
buci30
addikt
Ott a pont a másik pedig az volt mint megtudtam ,hogy "Az első írás előtt meg kell formázni az újraírható lemezeket"
Így már okés most újra megírtam és 42perc voltVideo bitrátájának mennyinél kell lennie ami már jó minőségnek mondható mondjuk? Ezekbe az esetekbe BD 25 és 50 nél?
-
Ucsuka
csendes tag
-
M107
addikt
extrém sokat írsz ami a meghajtó amortizációjához vezet.
Mennyi az az extrém sok ? Mert nálam azért pereg, a kis 206 Pio ismerőseim, is kérnek múlt hónapban 200-250 BD írtam meg...
Statisztika : (mindezt onnan tudom hogy minden írást rögzítek számszerűleg)
Pioneer 206D580 BD (ebben benne van a DL lemezem is amit úgy 40 X írtam újra), és mivel DL így kettőnek számít, így akkor az 80 Db marad 500 Db ebben benne vannak a saját írások is, tavaly április óta.
289 DVD
38 CD -
Multibit
nagyúr
reméljük hamar a süllyesztőbe fog kerülni a dolog
... vagy feltöri valaki(#3523) farkasmisi
Az x264 nem valami kerülendő, ördögtől való dolog! A BD-ken lévő filmek egy része is ezt a kódolást használja. Semmi gond vele. Önmagában ettől nem akad a filmed. A hang csúszás sem emiatt van! Más disznóság persze lehet az adott release kódolásában, meg hát a te környezetedben is lehet gond. -
FCBfoeva
csendes tag
Ezért mondom, hogy éjjel dolgozom : nem kell semmire a gép, és nem is tart fel semmiben. Az elején én is BD25-t írtam, de elég hamar áttértem a BD50 lecsupaszítására, a TV megköveteli
Jómagam olyan 120-130 BDnél járok, azért már ekkora mennyiségnél is érezhető lenne ez az összeg -
Multibit
nagyúr
Az van, hogy a BD-k lejátszása licenszköteles.
Egy lejátszó berendezés, vagy lejátszószoftver akkor kap licenszet (használati engedélyt) ha gyártója beleépíti a Cinavia védelem kezelését. Pl. a CyberLink PowerDVD 12 már tartalmazza (a korábbi verziók nem). A TMT utolsó Cinavia-mentes veriója az 5.3.1.146.
Manapság már az asztali berendezések is csak így kerülhetnek forgalomba. Ezért írtam azt, hogy felértékelődnek a régi gépek/fw-ek. Nyilván a régebbi lejátszók még Cinavia nélküli firmware-t tartalmaznak, így kaptak engedélyt Sony bácsitól. De figyelni kell a frissítésekre azoknak, akik nem csak gyári lemezeket használnak, nehogy egy automatikus frissítés törvénytisztelővé tegye a játékosukat! Ez különösen akkor kellemetlen, ha az adott készüléken nincs lehetőség firmware downgrade-re, azaz a régebbi fw visszatöltésére.
Ugyanez van a mediaplayerek full BD menüs lejátszási képességével. A mai playerekre nem nagyon akarják a gyártók az erre vonatkozó licenszet kifizetni. -
gg72
veterán
BDT310-es Panám van, ami nem az MKV-kompatibilitásáról híres, de kép- és hangminőségéről annál inkább. Így számomra egyértelmű, hogy inkább alakítom át BD-re a kívánt MKV-kat és nem veszek csak azért egy 20-30ezres lejátszót, hogy képminőségben visszalépve USB-ről tudjam nézni őket. Annyira pedig vagyok már rutinos, hogy az átalakítást gond nélkül megoldjam.
De írtam egy másik indokot is a dologra a 3400-es hsz-ben, amit nem ismételnék meg újra.
Remélem most már megérted a miért-jeimet és tegyünk is gyorsan egy Ámen-t ennek a nagy OFF-nak a végére. -
tibi72
aktív tag
-
-
Az AVATAR 3D-t pedig aki letömöríti 25Gb-ra attól én elvenném a HD cuccokat és adnék neki egy CRT TV-t.
Mkv-t inkább nem... Én az mkv-t,a DvD, és a Bluray közé teszem minőségileg, bár ez az én véleményem csak...
Most lehet,h béna leszek, de ha szedek le mkv-t ( 6 -12 GB max ) csakis azért, hogy az öcsémnek megcsináljam dvd-re, mert annál jóval jobb... ( neki nincs semmi féle BD lejátszója )
De hát ez én vagyok, sajnos a lényeget nem tudtuk kíderíteni, de köszi mindenkinek, aki hozzászólt... -
Joshi
titán
Közérdekű információként közölném hogy a fájlformátumokról rengeteg infó van a Wikin de máshol is. Ha valamihez nem értek akkor először utánaolvasok és nem kérdezek, csak akkor kérdezek ha már van némi alapinformációm.
Ez nyilván azoknak szól akik arra se veszik a fáradságot hogy maguktól utánanézzenek a tényeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest