- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
válasz
adamcsik #1194 üzenetére
Én is ugyanazt mondom, mint a többiek, hogy a 4X-es lemezt 4x-esen kell megírni. A másik dolog pedig magának az írónak a firmware-e. A BH10LS30-hoz van egy 1.01-es firmware, amit NAGYON AJÁNLOTT felrakni. Ha még nem csináltál ilyet akkor ne ilyedj meg, semmi extra, egy exe file, elindítod, pár másodperc, majd kell egy újraindítás, de én a teljes kikapcs, majd bekapcsot ajánlom.
A firmware-t ITT megtalálod. -
james008bond
őstag
válasz
adamcsik #1194 üzenetére
Én már több ilyen MediaRange 4X lemezt írtam, igaz 4X értékkel, GH10LS íróval. Tesztelve a lemezeket egész jó minőséget adtak, igaz ehhez vennem kellett egy Samsung Combót....
Lejátszás pc-n, PS3-on hibátlan - eddig. Hétvégén mondjuk 6X sebességgel akartam írni, egyik lemezt kb 60, másikat 99%-nál rontotta el, valami invalid addres for write hibaüzenetet adott...de azóta már több lemezt hibátlanul megírtam, igaz, 4x sebességgel. -
Multibit
nagyúr
válasz
adamcsik #1192 üzenetére
Tuti biztos magyarázatot nem fogsz kapni. Lehet lemezminőség gond, lehet író bizonytalanság, lehet a lejátszó hibája is. Lehet iró/lemez inkompatibilitás. Ezt távolról nem lehet kitatálni. Én is most kezdtem a blu-ray irogatást. Háromból három hiba nélkül működik. De ez sem jelent semmit! Lehet, hogy a negyedik nem lesz jó, lehet, hogy később lesznek hibák lejátszáskor. Sajnos sokat kell kísérletezni! Tudom, ez drága dolog.
Kicsit több infót adhatnál, akkor talán tudnak segíteni itt a jártasabb fórumtársak. Milyen íróval írtál? Milyen lemezre? Milyen állapotban van a lejátszód? Gyári lemezeknél hibázik-e? Más által írt lemezeket hibátlanul olvas? -
sensor060
aktív tag
válasz
adamcsik #1187 üzenetére
Lemezenként változik, de a lemezen megadott sebességgel a célszerű.
Ha több filmet teszel a lemezre, és annak szeretnél egy egyszerű menüt akkor MultiAVCHD. -
sensor060
aktív tag
válasz
adamcsik #1184 üzenetére
Azért van, mert adott adatátviteli sebességnél a dvd-nek gyorsabban kell pörögnie mint egy blu-ray lemeznek.
Károsítani úgy fogja, hogy egy drive minél többet pörög nagy fordulaton, annál hamarabb megy tönkre a mechanikája, persze ez magától a lemeztől is nagyban függ.
Ne ijedj meg, nem azt mondtam, hogy most aztán fél éven belül tönkremegy, de sokkal kíméletesebb egy blu-ray drive-nak ha blu-ray lemez van benne, mert lassabb forgatásnál is megvan ugyanaz az átviteli sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest