- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonToni
aktív tag
"felfele elhanyagolhato mennyisegu ho tavozik" - igen, relatíve elhanyagolható... de mondjuk nekem nem mindegy, hogy a gpu pl. 60 vagy 66 fokos.
VRM -en is segíthet kicsit, ha erről az oldalról is hűtve van.
(Nyilván jó minőségű pad-ek fognak kelleni hozzá és nem azt mondtam hogy 50% -al hűvösebb lesz a kártya, hanem csak annyit, hogy "jobban eloszlatná a hőt", ez az alábbi képen jól látszik is...)
(direkt olyat kerestem, ahol a hátoldalon nincs memória)
Először azt írtad, hogy "ez a megoldas oda (bányászat) az igazi" utána meg azt, hogy "banyaszatnak vege" ...
"density miatt fontos, hogy beferjen a 4U rackbe annyi kartya, amennyi lehet." - Igen, de léteznek más megoldások is, pl. hogy a vga-n csak egy borda van és a rack elejében van pár komolyabb venti, amik "átfújnak" az egész rack-en. Ezeknek a blower kártyáknak elég nagy hátrányuk, hogy ha túl közel vannak egymáshoz, akkor nem tudnak kellő mennyiségű friss levegőt beszívni, illetve a másik kártyáról szívják el a már eleve melegebb levegőt! De ennyire talán ne menjünk bele...
"ha a hatlap kell mereviteni az mar regen rossz" - "merevítésként is szokott szolgálni." Nem azt mondtam, hogy csak és kizárólag ez felel érte, hanem csak annyi, hogy "hozzájárul" a merevséghez.
-
DonToni
aktív tag
"a hatuljan nincs ami melegszik" ...... Nincs?! Én meg azt hittem, hogy a hő felfelé is terjed, nem csak lefelé...
A blower kártyák soha nem a bányászok "célközönsége" volt, hanem akiknek kicsi, zárt házuk van! A bányászok full nyitott riget használnak, épp csak egy keret, hogy valami egyenesben tartsa a kártyákat és külön hűtést (ventiket, klímát, stb.) is pakolnak mögéjük, szóval ezt a 2. kijelentést se nagyon értem.
btw: ha lenne rajta backplate (padekkel) vélhetőleg jobban eloszlatná a hőt / nagyobb felületen adná le. illetve merevítésként is szokott szolgálni.
-
DonToni
aktív tag
Egy backplate azért beleférne még szerintem... (pad-ekkel!)
De legalább a táp értelmes helyen van. (már ha nem rövid a ház...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest