- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor91001
friss újonc
válasz
placebo2018 #178 üzenetére
Nekem is hasonló problémám van.Első alkalommal kiválóan működött,de egy kikapcsolás után képtelen vagyok szteróra bírni az eszközöt.Bármivel próbálkoztam esélytelen..
-
törölt tag
válasz
placebo2018 #202 üzenetére
Köszönöm! Hát macerás lesz, mert Banggood-os vásárlás...Lehet, hogy megpróbálom levideózni és egy hosszú levelezés után talán kapok egy kis kedvezményt...nem hinném, hogy újat küldenének.
-
atoszmester
tag
válasz
placebo2018 #195 üzenetére
Pár óra szívás után a tapasztalatok:
- Először minden párosítást törölj
- Majd vedd ki a dobozból CSAK A JOBBOST, várj amíg villog felváltva a piros és kék led és csak utána kapcsold be a telefonodon a bluetooth-t. Ekkor látni fogja a BW-FYE5 R-t, azzal párosítod. Ekkor a jobbosnak működnie kell.
- Visszateszed a dobozva a jobbost, a telefonon maradjon a bluetooth bekapcsolva.
- Kiveszed mindkettőt, a balt egy kicsit előbb (1 másodperccel), ekkor a telód látni fogja a BW-FYE5-öt és párosítod. Innentől kezdve frankón fog működni.
Azt vettem észre, hogy ha csak a balt veszem ki vagy mindkettőt akkor 2-3 másodperc alatt csatlakozik a telefonhoz (BW-FYE5). Ha csak a jobbos veszem ki, olyan mintha várna és keresné a balost, de mivel nem találja, kb. 10 másodperc után csatlakozik a BW-FYE5 R-hez.
Nekem működik, próbáld ki így.
-
atoszmester
tag
válasz
placebo2018 #186 üzenetére
Szeva,
Én is tök sokat szívtam vele miután meglett a megoldás.
Először hozzáadtam a teljes fülhallgatót (BW-FYE4), de akkor azt vettem észre, hogy csak akkor szól mindkettő, ha mindkettőt kiveszem.
Ha csak az egyiket vettem ki, akkor a balos szólt, ha csak a jobbost az viszont néma volt.
Így hozzáadtam a jobbost IS, így ha azt veszem csak ki, akkor a BW-FYE4 R-hez csatlakozik, ha meg kiveszem mindkettőt akkor meg a BW-FYE4-hez.Nekem úgy nem működik hogy csak a BW-FYE4 R vagy a BW-FYE4 van hozzáadva, csak úgy ha mindkettő.
Akik használnak ilyen Blitzwolf kütyüt, azoknak csak az R van hozzáadva?
-
harsanyialex
újonc
válasz
placebo2018 #184 üzenetére
Telefon:
Bluetooth-nál rámész az L és R nél is hogy párosítás törlése.
A bluetooth-t kikapcsolod.Majd bekapcsolod mindkét fülest, hallod hogy ON, vársz 10 másodpercet. Ezután mindkét fülesen egyszerre megnyomod röviden egymás után kétszer a gombot. Vársz 10 másodpercet, majd bekapcsolod a bluetooth-t és megjelenik az R ezt újra párosítod (mert az előbb ugye kitöröltük). Ekkor már működnie kell.
-
placebo2018
csendes tag
válasz
placebo2018 #183 üzenetére
A Bluetooth beállitásoknál Párs.Eszk. ott a R csatlakozva alatta az Elérhető Eszk. a L ami 1,5 perc után kikapcsolt
-
placebo2018
csendes tag
válasz
placebo2018 #182 üzenetére
Kb 2 perc után már nem villog kéken,kikapcsolt újra bekapcsoltam,telon megjelent az Elérhető Eszközöknél jobb és a bal is,kiválsztom a jobbot párositom csatlakozva elinditok valami zenét deezer csak a jobb szól.
-
harsanyialex
újonc
válasz
placebo2018 #180 üzenetére
Nekem is ugyanez volt a probléma. Nekem is segítettek. Az alábbiak szerint csináld és jó lesz:
Reset the earbuds by short press the Multi-function button for twice until the indicator light turns blue on both of them simultaneously. After resetting, the indicator light of the right earbud will flash blue and red alternately, then pair the “BW-FYE5 R” to your device again -
harsanyialex
újonc
válasz
placebo2018 #178 üzenetére
Szia!
Nem kell mindkettőt csak az "R"-t csatlakoztatni. Tehát ha bekapcsolod mindkét fülest majd majd párosítod az "R" el, akkor működni fog. A legegyszerűbb, ha törlöd a párosításokat, majd újra megcsinálod.
Üdv. Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest