Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Töltőt keresek utazásra, BW-t ajánlották máshol ezért benéztem ide (na meg mivel a többi hasonló topik kihalt...)
A QC3-as töltőm utazás előtt vettem észre, hogy el van repedve; a régi cserélhető fejes utazó-töltőm a telefon 10-20 perc töltés után thermal protectionba vágja; úgyhogy inkább a telefon gyári 1-portos 5V 1.8 A töltőjét vittem, amivel megoldható volt, de kicsit nyögvenyelős, mert néha ritkásan jutottam konnektorhoz, és akkor jól jött volna, hogyha arra a pár tíz percre nem csak egy eszközt, hanem többet is tudok tölteni (töltendő volt telefon (type-C, QC3), fényképező (type-C, állítólag 5V 3A?) és powerbank (micro, 5V 2A)).Azaz: jó lenne 2-3 port, amiből az egyik QC3 és a másik is legalább 2A, valamint kis méret - eddig még könnyű és van is ilyen BW töltő (BW-PL2, BW-S6) - de még jobb lenne, ha cserélhető lenne az aljzat, EU, UK és US pluggal (mint ennél, csak ez nem QC3-as és csak 18W max total). BW-nál ilyet sajnos már nem láttam, máshol esetleg nem tudtok jót? A Banggood többi márkája közül melyik vállalható? A Bakeey töltőjét megvenni gondolom baki lenne
(bocs)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest