Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atoszmester #196 üzenetére
Helló!
Én pár napja kaptam kézbe a FYE4-et és nem párosítja egymáshoz a két fülest. Külön-külön csatlakozik és szol is mindkettő, de egyszerre nem szólnak. Próbáltam az álltalad leírtakat is és úgy sem áll be párba.
Van amikor ugy látom a villogásukból, mintha párba állnának és csak az egyik keresi a telefonos kapcsolatot tovább, de ahogy rácsatlakozok a telefonnal arra, akkor kettéesik a "kötésük" és újra 2 külön egységként kezeli a telefon.
Lenne valami ötleted ?
Köszönettel:
Cspsz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest