Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atoszmester #196 üzenetére
Helló!
Én pár napja kaptam kézbe a FYE4-et és nem párosítja egymáshoz a két fülest. Külön-külön csatlakozik és szol is mindkettő, de egyszerre nem szólnak. Próbáltam az álltalad leírtakat is és úgy sem áll be párba.
Van amikor ugy látom a villogásukból, mintha párba állnának és csak az egyik keresi a telefonos kapcsolatot tovább, de ahogy rácsatlakozok a telefonnal arra, akkor kettéesik a "kötésük" és újra 2 külön egységként kezeli a telefon.
Lenne valami ötleted ?
Köszönettel:
Cspsz -
Sigma7
aktív tag
Pár óra hallgatás után már karcosabb a véleményem a BW-FYE5 - ről.
Egyszer nem kapcsolódott még automatikusan az Lg V30-hoz, mindig be kell menni a bluetooth menübe. Az összetettebb hangokkal, kórus, hegedű, nem tud mit kezdeni; csúnyán, berezonálva adja vissza. És folyamatosan van egy kicsi alapzaj. Egy másik kínai füleshez, a Meizu EP51-eshez mérten elég gyenge az eredmény.
De lehet hogy a problémák egy része a méretbeli különbségekből adódik.
A mélyeket szépen leadja, ezért elektronikus zenékhez kitűnő. De továbbra sem bántam meg. Helyén kezelve jó kis füles. -
Sigma7
aktív tag
válasz
atoszmester #196 üzenetére
Köszönöm a kapcsolódási leírásod!
Követtem és így elsőre sikerült.
Jó kis kütyü. Nagyon igényes, szép, és tényleg szépen szól. Az én korcs, kicsi fülembe még épp bele lehet erőltetni, de ez nem a füles hibája. -
atoszmester
tag
válasz
placebo2018 #195 üzenetére
Pár óra szívás után a tapasztalatok:
- Először minden párosítást törölj
- Majd vedd ki a dobozból CSAK A JOBBOST, várj amíg villog felváltva a piros és kék led és csak utána kapcsold be a telefonodon a bluetooth-t. Ekkor látni fogja a BW-FYE5 R-t, azzal párosítod. Ekkor a jobbosnak működnie kell.
- Visszateszed a dobozva a jobbost, a telefonon maradjon a bluetooth bekapcsolva.
- Kiveszed mindkettőt, a balt egy kicsit előbb (1 másodperccel), ekkor a telód látni fogja a BW-FYE5-öt és párosítod. Innentől kezdve frankón fog működni.
Azt vettem észre, hogy ha csak a balt veszem ki vagy mindkettőt akkor 2-3 másodperc alatt csatlakozik a telefonhoz (BW-FYE5). Ha csak a jobbos veszem ki, olyan mintha várna és keresné a balost, de mivel nem találja, kb. 10 másodperc után csatlakozik a BW-FYE5 R-hez.
Nekem működik, próbáld ki így.
-
placebo2018
csendes tag
válasz
atoszmester #191 üzenetére
Hello!
Nekem az 5-ös van de az istennek sem szól egyszerre,vártam a 9 androidra hátha de az alatt sem jó.Hogy van hogy a teljeset adod hozzá nálam ha kiveszem megy a R majd utána L külön megtalálja de sehogy nem tudom párositani? -
basaja
senior tag
Hát Urak...
Másfél óra zenehallgatás után azt kell mondjam, ez a FYE-3 brutáááááál jóóó !!!
A pártosítása kb 2 másodpercig tartott, utána ha csak kivettem a dobozból, azonnal kapcsolódott a telefonhoz.
Nagyon kényelmesen ül a fülben, nem mozog, teljesen kizárja a külvilágot.
A hangzás valami hihetetlen élmény, minden hang a helyén,kicsit basszusorientált, de nem zavaróan. Fél hangerőn is elég hallgatni,felette már gyilkos...pedig nem torzít akkor sem.
Ez az első Blitzwolf cuccom, de ezzel engem megvettek kilóra... -
basaja
senior tag
Hali urak!
Olvasom itt bluetooth füles mizériákat,és elfogott a pánik...ma megyek a megrendelt BW-FYE3-ért...-este jelentkezem... -
Riegerr
tag
Sziasztok!
Erről a termékről van valakinek tapasztalata: BlitzWolf BW-ANC1?
Érdemes venni ilyet? Milyen a hangja?
Előre is köszönöm a segítséget. -
atoszmester
tag
válasz
placebo2018 #186 üzenetére
Szeva,
Én is tök sokat szívtam vele miután meglett a megoldás.
Először hozzáadtam a teljes fülhallgatót (BW-FYE4), de akkor azt vettem észre, hogy csak akkor szól mindkettő, ha mindkettőt kiveszem.
Ha csak az egyiket vettem ki, akkor a balos szólt, ha csak a jobbost az viszont néma volt.
Így hozzáadtam a jobbost IS, így ha azt veszem csak ki, akkor a BW-FYE4 R-hez csatlakozik, ha meg kiveszem mindkettőt akkor meg a BW-FYE4-hez.Nekem úgy nem működik hogy csak a BW-FYE4 R vagy a BW-FYE4 van hozzáadva, csak úgy ha mindkettő.
Akik használnak ilyen Blitzwolf kütyüt, azoknak csak az R van hozzáadva?
-
tknof1871
őstag
Üdv! A fülhallgatókkal általában is minden OK? Nem sokat tudok a márkáról csak azt hallom mindenki főleg dicséri.
Nekem Bluetooth fülhallgató kellene. Blitzwolf® BW-BTS1 Sport Bluetooth Earphone Headphone IPX4 Waterproof Magnetic Adsorption With Mic amit találtam Banggood-on. Sokat mászkálok, közben PC-ről / telefonról hallgatok zenét, belenézek videókba filmekbe, youtube.
Jó választás lenne? -
balees
tag
Sziasztok,
vettem egy Blitzwolf BW-SHP2 konnektort, de az istennek se sikerül beüzemelni.
Egyszerűen nem tudom csatlakoztatni az applikáción (Smart Life) keresztül.
Próbáltam 3 telefonon (2 android, 1 iphone), 2 különböző wifi hálózattal (2.4Ghz-essel), AP móddal (amikor lassan villog) és sima móddal (amikor gyorsan villog) de nem akarja megtalálni.
Ha valakinek esetleg van ötlete szívesen várom.
Már írtam a supportnak is és megnéztem egy pár videot róla, de nálam sehogy se akar menni. -
placebo2018
csendes tag
Nincs itt valaki félfülü vagy fél fülére süket akinek füllhallgató kellene,van egy vadiúj féláron eladó??!!
-
ngaben94
csendes tag
válasz
harsanyialex #177 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a válaszod. Most már csak azon gondolkozom, hogy a négyes legyen vagy ez.
-
placebo2018
csendes tag
válasz
harsanyialex #185 üzenetére
Nem lesz ez jó szerintem híbás 2 telefonon megprobáltam nem jó még megprobálom iPhone-on majd aztán kibaszom a picsába vagy elküldöm neked ingyen a segitségért cserébe...
-
harsanyialex
újonc
válasz
placebo2018 #184 üzenetére
Telefon:
Bluetooth-nál rámész az L és R nél is hogy párosítás törlése.
A bluetooth-t kikapcsolod.Majd bekapcsolod mindkét fülest, hallod hogy ON, vársz 10 másodpercet. Ezután mindkét fülesen egyszerre megnyomod röviden egymás után kétszer a gombot. Vársz 10 másodpercet, majd bekapcsolod a bluetooth-t és megjelenik az R ezt újra párosítod (mert az előbb ugye kitöröltük). Ekkor már működnie kell.
-
placebo2018
csendes tag
válasz
placebo2018 #183 üzenetére
A Bluetooth beállitásoknál Párs.Eszk. ott a R csatlakozva alatta az Elérhető Eszk. a L ami 1,5 perc után kikapcsolt
-
placebo2018
csendes tag
válasz
placebo2018 #182 üzenetére
Kb 2 perc után már nem villog kéken,kikapcsolt újra bekapcsoltam,telon megjelent az Elérhető Eszközöknél jobb és a bal is,kiválsztom a jobbot párositom csatlakozva elinditok valami zenét deezer csak a jobb szól.
-
placebo2018
csendes tag
válasz
harsanyialex #181 üzenetére
Na az elejéről a telefon Mi Max 3,kiveszem bekapcsolom Power On mindkettőn párat villan kéken majd kéken/pirosan mindkettőn talán egy percig csináljak valamit vagy várjak?
-
harsanyialex
újonc
válasz
placebo2018 #180 üzenetére
Nekem is ugyanez volt a probléma. Nekem is segítettek. Az alábbiak szerint csináld és jó lesz:
Reset the earbuds by short press the Multi-function button for twice until the indicator light turns blue on both of them simultaneously. After resetting, the indicator light of the right earbud will flash blue and red alternately, then pair the “BW-FYE5 R” to your device again -
placebo2018
csendes tag
válasz
harsanyialex #179 üzenetére
Hello!
Nem jó egyszerűen nem tudom sztereóban rábirni külön müködik a bal meg a jobb de együtt nem,probáltam másik telefonon ott sem.Kiveszem elméletileg bevan kacsolva villog kéken a menűben rákeresek meg a jobb párositanám az rendben de a bal nem szól. -
harsanyialex
újonc
válasz
placebo2018 #178 üzenetére
Szia!
Nem kell mindkettőt csak az "R"-t csatlakoztatni. Tehát ha bekapcsolod mindkét fülest majd majd párosítod az "R" el, akkor működni fog. A legegyszerűbb, ha törlöd a párosításokat, majd újra megcsinálod.
Üdv. Alex
-
placebo2018
csendes tag
válasz
harsanyialex #177 üzenetére
Hello!
Hogy sikerült BW-FYE5 csatlakoztatni a telefonhoz az istennek sem sikerül hogy mindkettő jó legyen csak az egyik ha a másikat csatolom lekapcsol? -
harsanyialex
újonc
válasz
ngaben94 #176 üzenetére
Szia!
A probléma megoldódott, jól működik a füles. Én állíthattam el valamit, egy reset/újra párosítás kombó megoldotta. Eddig kétszer volt rajtam edzés közben (én is ahhoz vásároltam) futást nem próbáltam vele, de futópadon (séta), és gyakorlatok közben nagyon jól szuperált, nem volt vele gond. Nincs olyan érzésem, hogy ki akarnak esni vagy bármi. Nagyon stabilan (mivel agybedugós) megáll a fülben és a hangjával sincsen ezen az áron probléma sőt (szerintem nagyon jól szól). A külső zajokat nem engedi be. Így elsőre ennyi. Ha van valami konkrét, ami érdekel akkor válaszolok szívesen.
Üdv. Alex
-
ngaben94
csendes tag
válasz
harsanyialex #175 üzenetére
Szia! Ettől eltekintve mi a véleményed róla? Mennyire van fixen a fülben?Sportoláshoz venném elsősorban. Előre is köszönöm!
-
harsanyialex
újonc
Sziasztok!
Valaki találkozott e már az alábbi jelenséggel?
Vettem egy BW-FYE5 wireless fülhallgatót. Először használtam teljesen jól működött, majd miután feltettem tölteni őket és újra betettem a fülembe már csak hol az egyik, hol a másik szólt, tehát mono-ban nem sztereoban. Láttam hogy lehet külön használni őket, de ami le volt írva úgy csináltam, de sehogy sem akart átállni sztereo-ra . Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne.
Előre is köszönöm!Üdv. Alex
-
válasz
atoszmester #173 üzenetére
Azigen, 27W-os QC3 töltés - miközben combosan tolja a sima USB-ket is
. Közben megtaláltam az elveszettnek hitt samu töltőmet, úgyhogy nem lett annyira sürgős a dolog, de előbb-utóbb beszerzek egy ilyet. Az tuti, hogy a 20Ah-s xiaomi powerbankom örülne neki.
-
dragonfx
veterán
es1 és az es2 ről lenne kérdésem.
nem tul nehezek nem huzza ki a súlyúk a gumiharangot a füllből? -
A a 38W-os PL2 töltővel van már vkinek tapasztalata?
-
BW-P6-rol érdekesség.
Még műtöttem fogtam és kiforrasztottam az akkut, teljesen. Nem indult el összerakás után. Semmi nem történt. Nem indul el az elektronika még egy pillanatra nem kezded el tölteni. Érdekes.
De még jobb. Lekerült állapotban nem 3V a két párhuzamosan kötött cella. Pedig annyinak kellene nem? 3.45 V -
Üdv. Vettem egy (powerbank) BW-6P-t, de szerintem rossz. Ha megnyomom oldalt a kis gombot akkor semmi sem történik. Soha. Ilyenkor fel kéne villanni a ledeknek ugye? Ne ez nem teszi.
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
Imádom a BlitzWolf termékeket, de most nagyot csalódtam. Rendeltem egy ilyen autós töltőt: BlitzWolf® BW-C4
mert az eddig használt Ugreen töltőm mindig kicsúszik a szivargyújtóból és akkor nem tölt.
Pedig imádtam, mert annyira durván töltött, hogy 15-20 perc alatt töltött a telón kb. ugyanennyi %-ot, mindezt úgy, hogy használtam a telefont azaz bekapcsolt kijelzővel.Na a Blitzwolf töltő az nem képes szinten tartani a töltést navigálás közben, próbáltam mindkét töltőre csatlakoztatva. Az sPower kimenete még talán ennyit sem ér.
Az uGreen töltő pedig egy sima QuickCharge 2-es vagy 3-as töltő volt amit ráadásul az iPhone nem is támogat, mégis tök jól töltötte.
-
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
BlitzWolf BW-BTS1 fülhallgatónál a mágneses kapcsolódáskor automatikusan megállítja a lejátszást, illetve szétkapcsolódáskor folytatja? -
kislaci
senior tag
Sziasztok, szeretnék egy bw-sdb2 soundbart és egy bw-fwc4 vezeték nélküli töltőt venni egy helyről. Tudna valaki ajánlani boltot, ahol egy helyen meglehet venni? Az sem baj, ha külföldi, csak egy fuvarral jöjjön. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest