- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Saskakas18 #439 üzenetére
A megfelelo meretu gumiharanggal szinte eszre sem lehet venni hogy a fulben van, akar orakon keresztul is nagyon kenyelmes. Bar ez egyen fuggo, mindenkinek mas a fulformaja.
-
válasz
Saskakas18 #436 üzenetére
Nálam teljesen illeszkedik , mondhatni eddig amit próbáltam a jobbak közül való , kényelmes van hozzá plusz harangok más mérettel amivel neked jobb lehet.
En is iphonnal használom szinte azonnali csatlakozik , nincs baj vele.
-
válasz
Saskakas18 #434 üzenetére
Igen hallani fogod a külvilágot , ebből a szempontból teljesen ideális sportolás esetén .
-
válasz
Saskakas18 #432 üzenetére
Lehet
Nem , nincs, töltés szuper, gyorsan kapcsolódik , meglepően sokáig bírja . doboza szuper . Hosszabb távon is kényelmes a használata .
Ami nekem nem tetszik , hogy külső zajok esetében (tömegközlekedés esetében)
legtöbb hang elvész , főleg a mély és ez egy fülhallgató esetében meglepő , hisz ennek kellene a legjobb passzív zaj szűréssel rendelkeznie , de kb mint a 9-es esetében is hogy elvész de annak más is a kialakítása .
Hozzá tenném hogy az én esetemben már nagyon közrejátszik hogy nagyon hozzászoktam az aktív zajszűrös fülesekhez. Plusz a füles eléggé csúszik . -
válasz
Saskakas18 #430 üzenetére
Igen én is azt vettem , de már egy ideje használom és nem vagyok ettől sem elájulva .
BW-FYE Sorozatban ennek van a legjobb basszusa ez tény és kényelmes is a használata . De ha javasolhatom akkor inkább keres mást ha lehetséges . Bár nem tudom hogy ebben az ár kategóriában mi lenne jobb vétel
Persze ez mint szubjektív véleményem és valaki meg imádja .Most egy átalakítóval egy Xiaomi ANC-t használok ez is kényelmes , plusz kategóriájában jó az aktív zaj szűrése is. Hátránya hogy nem vezeték-nélküli .
Plisz egy EarPods is használok , de ettől sem vagyok elájulva ,pedig sokan szeretik ezt is, lehet velem van baj -
válasz
Saskakas18 #428 üzenetére
Ha a BW-FYE sorozatára gondolsz mint 7 & 8 akkor egyiket sem ajánlom a basszus hiánya miatt elsősorban .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged