Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nanamii_o
üzenetére
Nem is a terem kicsi, hanem a boss maga batár nagy, meg a küzdelem nagy részében érdemben meg sem tudod sebezni, mert fent tarja a fejét. Meg lehet tanulni a dolgot, de kicsit olcsónak éreztem ezt a megoldást. Fél élet, csoportos gyengébb npc-k, egy hitelős bossok... De végülis nem kérte senki, hogy platinázzak...
-
válasz
nanamii_o
üzenetére
Thx!
Weareus: nem nagyon szoktam rámenni az acsikra (pár évig wowoztam aztán kiégetett ilyen téren), de ennél valahogy kedvet kaptam. Tegnap végeztem egy kis kutatómunkát aztán rájöttem, hogy kár volt eladni a chalice materialokat az első végigjátszás során.
Akkor még úgy voltam, hogy 1 végigjátszás aztán kész. De nekiállok harmadjára úgyis kell az utolsó endinghez, aztán összegyűjtöm ami kell. -
melega
őstag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Na Ameliáig Hemwickkel együtt megvan magamtól.
Amelia is magamtól.Az első dungeon is. Ott a kutya a végén aki tüzet hányt watch dog könnyebb volt mint Amelia.
Annyi hogy a dead hunter's dreambe is összeszedtem mindent, mint mindenhol.
A börtönbe szándékosan mentem be ott az első boss megvan valami elektromos és az ajtó Old Yharnamra nyilt.
Még a második boss és irány a dlc amt megvettem, próbáltam de látom vérpslős.
Majd visszamegyek. Central Yharnsmba már a k8csik 1 csapás, a nagyok max 3.Amúgy olvastam a másik dungeonhoz hogy beengedjen kéne olyan amiből eladtam a vörösből 2 ből 1 et, a másikból ami kellett. Ezek az alapjátékban is összeszedhetők?
Mert a dungeonba mindent összeszedtem, de el is adtam belőle -
-
sp8787
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Sztem nem vagy kepben a scaling-el.
Az Arc semennyi physical damage-t nem ad.
Arc-ra akkor erdemes rakni ha konvertalod vmlyik element-re, akkor viszont pakolni kell rendesen es eleg magas dmg jon ki a vegen.700-as dmg az amugy gyenge 1000 raw fole lehet tolni gem-ekkel ezen a szinten is.
Attol fugg hova raktad a pontokat.A lvl-re csak akkor erdemes figyelni ha coop-olni akarsz ami az egyik legjobb resze a jateknak, marmint a chalice coop. Ott viszont ha nem akarsz allandoan bena chalice-ekbe summonolodni akkor skip-elt karakter kell csinalni.
EDIT
Ohh Ok latom nem is a Ludwig-rol volt szo. -
Weareus
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Research Hall-ban karfiolfej-küldit sikerült megcsinálni?
(Ad egy érdekes rúnát...) -
Weareus
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Szerintem nem.
Amúgy sem hinném, hogy elhagyta volna a szemeit. Csak szimplán megőrült. A brainfluidon keresztül lát mindent, azon belül meglesznek a szemei is, de ez csak teória. Valószínűleg ezért lát mindent "pale fluid"-on keresztül.
Feljebb azonban lesz egy quest... -
Weareus
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Hát igen. Attól függ, hogy a játék erősödik-e többet vagy voltál bátor annyit farmolni, hogy nem.
(Van az a farmolás-szintlépés mennyiség...)Ds2-őt majd meglátjuk, mondjuk megvan a dlc-s meg egy japó verzió..., tényleg a Demon Souls totyikba linkeltem v. a Dark Soulsba, asszem
-
Beretvás
veterán
-
Weareus
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Nem tudom, ez hogy működik, csak azt, hogy én háromszor kipörgettem a platina miatt, szóval én nem csináltam ilyesmit.
Elviekben a platinához ugye többször végig kell tolni, és aki ki akarja bekkelni, az állást ment ki, majd visszatölt, etc.
Ha te nem csináltál ilyesmit és 1 runban mégis platina lett, az nekem x-akta.btw akkor nem így kellene kinéznia az all trophy képnek?
(neked az all trophy-s képen még lakat van...?)
[kép] -
Weareus
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Annyira nem nagy szám, akkor lehet jó, ha falkában jönnek rád. Mondjuk pár "használat" után ki is alszanak.
Én pebble-vel szoktam magamra húzni egyet-egyet a virágládákból.
Ez utóbbi kb. az egyik leghasznosabb item a játékban, szvsz... -
Weareus
addikt
válasz
nanamii_o
üzenetére
Flaming skeletons-ok azok...
Bele lehet csalni azokat a megelevenedett, virágládás bonsai kaktuszfafejű enemyket (Cramped Casket ( Undead Amalgam)), sebzi és lassítja őket, szvsz téged is, ha belemész.
Ha belecsaltad, akkor könnyebb lecsapni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- PS5 Pro GARANCIÁS + 2 kontroller 1 hónapos, újszerű AZONNAL VIHETŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én még most az egyszer megpróbálom végigtolni, és vége.. unalmas már picit. De elsőre nagyon élveztem. Be kéne szerválni az elden ring/ ds3 párost...
azt ha ügyes vagy lemegy elsőre..