Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nanamii_o
tag
Ezt ma olvastam:
-
nanamii_o
tag
NG+ lvl 142-es szinten ajánlott még pontokat adni a karakterre vagy ahogy érzem? Ludwig-al nem merek menni, mert majdnem 700-as dmg-em van vele ( too easy ). Burial Blade-el tolom most és Skill mellett skáláz Arc-ra is és ezért kérdem, hogy elkezdjem osztani a pontokat már most rá vagy elég lesz NG+2-ben? Ezzel sem kell magam nagyon megerőltetni, de nem akarok ezzel is túl op lenne itt NG+-ban, de azt sem szeretném, hogy majd kapkodjam a fejem NG+2-ben, hogy baszki miért nem raktam rá pontokat az előző runban, mert ez így meg kevés..Azt is olvastam BB fórumokon, hogy nem éri meg Arc-ra pakolni ennél a fegyvernél, mert hiába B-vel skáláz túl kevés dmg-et ad.
-
nanamii_o
tag
A Research Hall-ban találkoztam egy npc-vel aki a szemeit keresi és azt mondja: "Attól tartok, egy pocsolyába ejtettem őket". Lehet neki valahogy segíteni?
-
nanamii_o
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
A játék menüjében válaszd a load game opciót és ott fogja mutatni a karakteredet,szintedet,nevedet,jatékidődet.
-
nanamii_o
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Central Yharnam-ban egyszerű és gyors Blood Vials/Quicksilver Bullets farmolnod főleg akkor,ha nagyobb szintű leszel. A dagi ellenek többet is adnak. Érdemes mindent bejárni és megtalálni a shortcutokat. Ja, és a legfontosabb: May the good blood guide your way
-
nanamii_o
tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Én Arianna-val nem folytattam a dialógust. Beszéltem vele,de otthagytam és fel sem tudtam neki ajánlani,hogy jöjjön Cathedral-ba. Úgy is meghalt volna,mert Forbidden Woods-ban én is odaküldtem a csávót...Imposter Losefka-t pedig Rom előtt kinyírtam így azt is elb*sztam.
-
nanamii_o
tag
yharnam pthumerian queen trophy-Ez nagyon király trófea. Nehezebb mint az egész játék volt.
A végén a csaj kemény lesz? -
nanamii_o
tag
Tegnap a játék végére értem. Hogyan lehetséges az,hogy a felhőalapú tárhelyről be tudtam tölteni a final boss előtti mentésemet? Tudom,hogy sokan platináztátok,de ti is úgy csináltátok,hogy kikapcsoltátok az auto upload-t a felhőbe és a final boss előtti mentést töltöttétek fel,1 ending,utána vissza stb vagy a pendrive-os megoldással vagy nem? De én nem nyúltam semmihez. Platinázni sem akartam,csak gondoltam megnézem kíváncsiságból. Ennek nem azonnal kellene működnie? Végigvittem és tölti fel a felhőbe is. A konzol tárhelyén percre pontosan ott volt az a mentés amivel már a new game+ ba voltam,mert végigvittem a játékot. Nem ennek a mentésnek kellett volna lennie a felhőben is? Ehhez képest az egy nappal koràbbi mentésem volt ott. Nem nyafogni akarok és tudom,hogy örülnöm kellene inkább csak olyan érzésem van mintha nekem nem úgy működne mint mindenki másnak és ez zavar..Bocsi az OFF-ért lehet ps topikba kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak az idegesít, hogy ez hogy jött nekem össze? Lehet a platinázás miatt, mert végigtoltam az összes Chalice Dungeon-t.
Olyan nyugodt ez az este tudod szeretném ha így is maradna.
Orphan of Kos-tól félek.