Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasliegrand
tag
Waze-t fel lehet valahogy erôszakolni 9900ra? A 9780asomon ment, csak picit gyengének tûnt a hardvere hozzá. 9900-n viszont nem listázza ki a BBWorld, a guglis találatok nagy része pedig visszairányít a BBWorldös oldalra, aminek következtében meg is nyitja a BBWorldömet a teló, azon belül a Waze oldalán (ahol vannak reviewk, leírás, stb.), de "download" gomb nincs.
-
Lasliegrand
tag
válasz
eventus #1305 üzenetére
Amúgy annak ellenére, hogy vélhetôen lenézel emiatt, van igazság abban, amit mondasz. Mint rendszer, valóban az android félék valók inkább nekem (nem hiába van androidos tabletem a telóim mellett). De ha érdekel, én nem is a Blackberry iránt vagyok elkötelezôdve, hanem inkább a fizikai gombsor iránt, hiába jár ez app kínálatot tekintve kompromisszumokkal... Így hát be kell érjem a BBvel, amit egyébként nem is utálok annyira, mint amennyire látszik... Csak próbálok néhány hiányosságukra megoldást találni itt, a fórumon. Remélem, nem baj. :/
-
Lasliegrand
tag
Még egy apró kérdés a gyári, kódos zárral kapcsolatban:
Ha túllépem a megadott pl 10 (... max ennyit lehet megadni) próbálkozást,mert mondjuk elnyomódik a teló a zsebemben, akkor letilt? Ez mivel jár? Vissza lehet utána hozni? -
Lasliegrand
tag
válasz
eventus #1285 üzenetére
A baj csak az, hogy nincs bankszámlám sem. Mindent kpban szoktam intézni és nem gondoltam volna h szükségem lesz egy bb worldben appot vásárolni, de nagyon gyűlölöm a 9780am folyamatos zsebtelefonálásait a nevetségesen könnyen kioldódó "nyomdmegatelefontetejét" zár miatt. Pedig vettem aktív tokot is, de azt sem tudom mindig hordani.
Emellett sztem pofátlanság freenek feltüntetni trial szoftvereket, holott a trialra külön kategória van a bbworldben. Én az ilyet tuti szankcionálnámDe persze örülhet a bb h egyáltalán vannak még appok a régi rendszerükre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest