Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lovace
aktív tag
válasz
margithid #1236 üzenetére
Engedélyezve van a facebookon a csoportnál, valamint a készülékedben is és így sem kapsz értesítést?
Ez nagyon furcsa... Én is tagja vagyok néhány csoportnak a facebookon és közöttük van olyan is, amelynél értesítés kértem minden begyzésről és kivétel nélkül mindig meg is kapom. Sajnos ha minden beállítás stimmel nem tudom, hol lehet a hiba. -
lovace
aktív tag
válasz
margithid #1234 üzenetére
Ne haragudj, azt hiszem, rosszul fejeztem ki magam. Nem szükséges hozzászólnod ahhoz, hogy kapj értesítést egy bejegyzésről, ha a csoportnál az van beállítva, hogy minden bejegyzésről kérsz értesítést.
Természetesen a telefonodon a beállítások > fiókok > facebook menüpontban is engedélyezned kell az értesítéseket! -
-
lovace
aktív tag
válasz
margithid #1229 üzenetére
Elvileg ezt a négy pontot kell, hogy lásd:
"Tagja vagy", "Megosztom", "Értesítések", "..."
Ezek közül kell az "Értesítések" pontot kiválasztani és azon belül pedig ezek a lehetőségek állnak rendelkezésre:
- minden bejegyzésről
- az ismerőseim bejegyzéseiről
- kikapcsolásMég egyszer írom, hogy ezeket a csoportban kell keresned, nem pedig a te idővonaladon!
-
lovace
aktív tag
válasz
margithid #1225 üzenetére
Csak az első kérdésedre tudok választ adni, mert aktív használója vagyok a facebooknak BB-n. Nem kell futnia az alkalmazásnak, attól függetlenül megkapod az üzeneteket/értesítéseket, amit beállítasz a fiók megadásakor. Persze ha egy csoport bejegyzéseit akarod látni, akkor facebookon is figyelned kell, nehogy ezt az opciót kilődd a csoportnál.
(Nem kérdezted ugyan, de a vibernek sem kell futnia ahhoz, hogy megkapd az üzeneteket. Csak egyszerűbb, mert úgy gyorsabban meg lehet nyitni. A facebook viszont beépül a HUB-ba, így az eleve gyors.) -
válasz
margithid #1130 üzenetére
Kissé kedvemet vette a Z3 nyitó ár, hogy Indonéziában 180 dollár volt... De ahogy haladunk európa felé úgy drágul. Nigériában 245 dodó, Emirátusban 290! (oké, van pénzük...)
Mire ideér lesz 399 - és nem fogunk csodálkozni azon, hogy szinte csak kínai szart vesznek a magyarok.
-
Polllen
nagyúr
válasz
margithid #909 üzenetére
Szia,
TW megy, neutron is, de csak a telefon memóriájának egy szegletét látja (ami az android környezet része, uh oda kell másolnod a zenéket vagy BB-s verziót megveszed)
Azok a programok, amikhez Google Play kell, nem mennek (pl. hangouts), de ennek van alternatívája, Gtalk néven BBworld-ben.
A többit nem próbáltam, de jó eséllyel futni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest