Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Ugyan, megjelenhet itt bármi a BB már kukázta a saját rendszerét, áruházát.
Szerintem a mostani nyári frissítés után már lehet el fog felejtődni a jövő év elejére beigért utolsó frissítés is.
Nem csodálnám ha egy idő után az áruházat is lekapcsolnák... Ott van snap meg amazon, kb felesleges lassan.
Az viszont biztos, hogy androidos BB-t nem fogok venni, berágtam erre a cégre! Másik kérdés, hogy árban se fognak tudni versenyezni szerintem. -
margithid
veterán
válasz
turbulencia8 #1473 üzenetére
Ismerem jó is, de nincs kedvem megvenni. Egyébként androidon megvettem, feltettem a snapból, de állandóan azt írja, hogy lejárt a trial verzió...
-
margithid
veterán
Nem tud valaki ingyenes mappa alapú zenelejátszót? Tehát úgy legyenek bent a zenék, ahogy én beteszem mappákba, ne id tagek alapján szortirozza, mert úgy átláthatatlan az egész...
-
margithid
veterán
Nem tud valaki adatspórolós böngészőt Q5 alá?
Opera és opera mini nem indul el... -
margithid
veterán
Mobilon nem találtam meg, de asztalin igen, értesítések beállításai alatt.
Minden bejegyzésről kérek értesítést, és alatta ott van, hogy blackberry is hozzá van adva!
Huh, de átláthatatlan katyvasz ez a facebook nekem
Hozzászólások értesítését be lehet egyáltalán állítani?
Köszönöm a segítséget. -
margithid
veterán
Facebook alkalmazásnak mindig futnia kell, hogy megkapjam az üzeneteket?
Skype esetén ha beléptem és utána kilövöm a futó alkalmazások közül akkor is kapok értesítést ha valaki ír.
Nem is az üzenet lenne a lényeg, hanem tagja vagyok egy csoportnak és onnan szeretnék üzenetet, mikor új bejegyzés van.
Azt be lehet állítani, hogy egy bizonyos illető hozzászólásairól kapjak üzenetet? -
margithid
veterán
Viber másnál fut rendesen?
Snapból tettem fel, de nem szinkronizálja a névjegyeket. -
margithid
veterán
A snapot magát kell frissíteni? Felajánlja vagy nekem kell lebogarásznom netről valahonnan?
-
margithid
veterán
válasz
l.sebestyen #1123 üzenetére
Hát igen, ezért is gondolkodok blackberry vásárlásán, az androidos alkalmazások futnak rajta, ugyanolyan sz@rul, de legalább a rendszer gyors!
Csak jelenne már meg itthon is a Z3... -
margithid
veterán
Youtube videókat nézve egyre jobban tetszik a Z3, szeritnem lemondok az androidról és ezt választom.
Kint konkrétan mennyi függetlenül? Mármint Indonéziában és ahol már lehet kapni..
Én nem tudom már mit higyek ár tekintetében. Itthon még ha drágább is lesz, de expansyson csak nem szállnak el az árak annyira.
Állítólag árban ott lesz ahol nokia 630, az pedig itthon 2 év gyári garanciával 50k. Ha tényleg ennyi lesz, akkor ezt kajálni fogják a népek! -
margithid
veterán
Android alkalmazások közül valakinek van valamelyikkel problémája?
Például ezek közül valamelyikkel?
Duolingo, mindig TV, Hangouts, ttorrent lite,officesuite, 50 nyelven, metatrader 4, ingyenkonyv, endomondo, tunein radio, neutron player, teamviewer.
Nekem ezek lennének fontosak.
Láttam youtubeon olyan videót, ahol közvetlenül playről töltötték le az alkalmazásokat. Erről első hozzászólásban nem olvastam. -
margithid
veterán
Sziasztok!
Milyen fontosabb android alkalmazások nem mennek bb-n?
Metatradert használ valaki?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest