Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
plevips
tag
Sziasztok!
Külső HDD-re torrentezik valaki?
Sajnos a belső 1TB kezd megtelni, de a 2,5HDD annyira nem olcsó, meg van itthon egy 3TB külső amit nem igen használok amúgy. -
plevips
tag
Sziasztok!
Több száz GB adatot szeretnék megosztani pár ismerősömmel, gondoltam csinálok egy FTP szervert itthon, de nem jött össze, ezért ötleteket keresek hogyan lehetne kivitelezni a dolgot. Az ismerőseim is töltenének fel adatokat.
-
plevips
tag
VPN-el valóban nem fogsz tudni nagyon visszatölteni, mert passzív a kapcsolat, és nagyon sokan passzívak az oldalakon. Én 5 hét alatt 15 GB-ot tudtam vissza seedelni, de a legtöbb oldalnál már úgy sem követelmény az arány.
Amúgy ha valaki NordVPN-en gondolkozik, először 1 hónapra vizessen elő, mert utána email-ben kapsz ajánlatokat a hosszabbításra, pl 36$ 1 évre, ami 10.500 ft, azaz kb. 800 ft-ra jön ki havonta.
-
plevips
tag
válasz
enginev3.0 #28845 üzenetére
nem, magyarban
-
plevips
tag
Sziasztok!
Még nem használtam VPN-t soha, kérdésem lenne, hogy ki hogy oldja meg, hogy a torrent kliens használja csak a VPN-t, meg pár weboldalnál használnám. Mert gondolom nem használjátok minden oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest