Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Beerwolf #6266 üzenetére
Sztem kór mellé nem feltétlen érdekes, én eddig megrögzött aszfaltos voltam, és használom is viszont ott sokkal kevesebben töltenek, kóron jobban lehet lassabb nettel is arányt tartani mig aszfaltosoknál egyre nehezebb mindenki szerverrwel esik neki, kór on nagyobb a választék, bár tény hoyg néha lassabban lehet megszerezni valamit mert ugye bárki tölthet fel. Ha tudsz persze majd szerezz meghívót ha már lesz meghívás. Viszont szerintem a kórral is el lehet lenni jól.
-
Fagyi
aktív tag
válasz
Beerwolf #6266 üzenetére
2009-12-01 - Megtörtént a meghirdetett 0.3 alatti aránnyal rendelkező - 1114 db - felhasználók törlése.
Valószínű sokakat érdekel, hogy mikor lesz újra meghívó: nos jó hír, hogy lesz, bár még pontos időpontot nem tudunk mondani, de az biztos, hogy eddigitől kicsit eltérő formában fog újra aktiválódni.
Amint bármilyen új fejlemény lesz ezzel kapcsolatban itt, a hírek rovatban meg fogjátok azt találni.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- iPhone topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest